טיפ סנו סושי
לא צריך לרוץ לחנות האפייה כדי לקנות שקית זילוף! קחו את שקית הזיפר עם הסליידר, חתכו חתיכה קטנה בפינת השקית, הכניסו אליה את הצנתר ואת תערובת המרנג, סגרו אותה עם הסליידר, והופ – יש לכם שקית זילוף מקצועית!
יש המון קינוחים שמבוססים על מרנג, כמו פבלובה למשל. במתכון הזה נכין מעין פטיפורים קטנים לקינוח אחרי כל האוכל של הסדר. קליל, מתוק ומשדרג גם את נראות השולחן – כי הם כל כך יפים! עיגולי מרנג במילוי שוקולד, משובצים באגוזים וחמוציות, ישר מהמטבח לשולחן החג.
מרכיבים 10 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל שעה ו-20 דק׳ | קלוריות 203 | כמות מנות 12 |
---|
לא צריך לרוץ לחנות האפייה כדי לקנות שקית זילוף! קחו את שקית הזיפר עם הסליידר, חתכו חתיכה קטנה בפינת השקית, הכניסו אליה את הצנתר ואת תערובת המרנג, סגרו אותה עם הסליידר, והופ – יש לכם שקית זילוף מקצועית!