בראוני עם רוטב שוקולד
מי לא אוהב בראוני עם רוטב שוקולד ורצוי עם כדור גלידת וניל ליד? בואו לראות כיצד מכינים את הקינוח הקלאסי והאהוב ללא תנור אפייה והכל במכשיר אחד
מי לא אוהב בראוני עם רוטב שוקולד ורצוי עם כדור גלידת וניל ליד? בואו לראות כיצד מכינים את הקינוח הקלאסי והאהוב ללא תנור אפייה והכל במכשיר אחד
- Ninja
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 5394.1 קק״ל 5394.1 קק״לפחמימות 562.8 גרם 562.8 גרםשומן 317.8 גרם 317.8 גרםנתרן 838.4 מ״ג 838.4 מ״גחלבון 83.4 גרם 83.4 גרםסיבים תזונתיים 29.7 גרם 29.7 גרםשומן רווי 188.7 גרם 188.7 גרםכולסטרול 1617.6 מ״ג 1617.6 מ״גסידן 425.8 מ״ג 425.8 מ״גברזל 26.8 מ״ג 26.8 מ״גאשלגן 2501.5 מ״ג 2501.5 מ״גאבץ 13.7 מ״ג 13.7 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה
-
קלוריות5394
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 5394.1 קק״ל 5394.1 קק״לפחמימות 562.8 גרם 562.8 גרםשומן 317.8 גרם 317.8 גרםנתרן 838.4 מ״ג 838.4 מ״גחלבון 83.4 גרם 83.4 גרםסיבים תזונתיים 29.7 גרם 29.7 גרםשומן רווי 188.7 גרם 188.7 גרםכולסטרול 1617.6 מ״ג 1617.6 מ״גסידן 425.8 מ״ג 425.8 מ״גברזל 26.8 מ״ג 26.8 מ״גאשלגן 2501.5 מ״ג 2501.5 מ״גאבץ 13.7 מ״ג 13.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 5394 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
בראוני
-
200 גרם שוקולד מריר
-
200 גרם חמאה
-
4 ביצים L
-
1 כוס סוכר לבן
-
1 1/2כוסות או 210 גרם קמח לבן
רוטב שוקולד
-
100 גרם שוקולד מריר
-
1/2מיכל או 125 מ"ל שמנת להקצפה יטבתה 38%
הגשה
אופן הכנה
- שמים את הסיר הקרמי במכשיר ומפעילים על תכנית בישול/צריבה ומוסיפים טמפרטורה למשך 10 דקות.
- מוסיפים שוקולד וחמאה ומערבבים עד שהשוקולד נמס ונוצר רוטב שוקולד מבריק. סוגרים את פעולת המכשיר. ממתינים 5 דקות לצינון.
- לתוך הסיר עם הרוטב וכשהסיר כבוי, מוסיפים סוכר וטורפים.
- מוסיפים ביצים, אחת בכל פעם, וטורפים היטב.
- מוסיפים את הקמח וטורפים רק עד להטמעה.
- מעבירים לתבנית בגודל 20 ס”מ, משומנת היטב.
- שוטפים את הסיר ומחזירים אותו למכשיר. שמים את הרשת במצבה הנמוך ומעליה שמים את התבנית עם הבלילה.
- בוחרים בתכנית אפייה ומכוונים ל-160 מעלות למשך 35 דקות. לוחצים על התחל ובודקים אחרי 30 דקות אם העוגה מוכנה.
- מוציאים את הרשת והעוגה. בסיר שנשאר במכשיר שמים שוקולד ושמנת. מפעילים על תכנית בישול/צריבה למשך 5 דקות וממיסים עד שנוצר רוטב שוקולד מבריק.
- מגישים את העוגה עם המון רוטב שוקולד וגלידת וניל.
אופן הכנה
- שמים את הסיר הקרמי במכשיר ומפעילים על תכנית בישול/צריבה ומוסיפים טמפרטורה למשך 10 דקות.
- מוסיפים שוקולד וחמאה ומערבבים עד שהשוקולד נמס ונוצר רוטב שוקולד מבריק. סוגרים את פעולת המכשיר. ממתינים 5 דקות לצינון.
- לתוך הסיר עם הרוטב וכשהסיר כבוי, מוסיפים סוכר וטורפים.
- מוסיפים ביצים, אחת בכל פעם, וטורפים היטב.
- מוסיפים את הקמח וטורפים רק עד להטמעה.
- מעבירים לתבנית בגודל 20 ס”מ, משומנת היטב.
- שוטפים את הסיר ומחזירים אותו למכשיר. שמים את הרשת במצבה הנמוך ומעליה שמים את התבנית עם הבלילה.
- בוחרים בתכנית אפייה ומכוונים ל-160 מעלות למשך 35 דקות. לוחצים על התחל ובודקים אחרי 30 דקות אם העוגה מוכנה.
- מוציאים את הרשת והעוגה. בסיר שנשאר במכשיר שמים שוקולד ושמנת. מפעילים על תכנית בישול/צריבה למשך 5 דקות וממיסים עד שנוצר רוטב שוקולד מבריק.
- מגישים את העוגה עם המון רוטב שוקולד וגלידת וניל.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
קמח תופח או רגיל? מתאים גם לתבנית חד”פ סטנדרטית?
קמח תופח או רגיל? מתאים לתבנית חד”פ ס