< רקע נינג'ה

בראוני עם רוטב שוקולד

מי לא אוהב בראוני עם רוטב שוקולד ורצוי עם כדור גלידת וניל ליד? בואו לראות כיצד מכינים את הקינוח הקלאסי והאהוב ללא תנור אפייה והכל במכשיר אחד
מי לא אוהב בראוני עם רוטב שוקולד ורצוי עם כדור גלידת וניל ליד? בואו לראות כיצד מכינים את הקינוח הקלאסי והאהוב ללא תנור אפייה והכל במכשיר אחד
  • Ninja
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    5394
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5394.1 קק״ל 5394.1 קק״ל
    פחמימות 562.8 גרם 562.8 גרם
    שומן 317.8 גרם 317.8 גרם
    נתרן 838.4 מ״ג 838.4 מ״ג
    חלבון 83.4 גרם 83.4 גרם
    סיבים תזונתיים 29.7 גרם 29.7 גרם
    שומן רווי 188.7 גרם 188.7 גרם
    כולסטרול 1617.6 מ״ג 1617.6 מ״ג
    סידן 425.8 מ״ג 425.8 מ״ג
    ברזל 26.8 מ״ג 26.8 מ״ג
    אשלגן 2501.5 מ״ג 2501.5 מ״ג
    אבץ 13.7 מ״ג 13.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    5394
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5394.1 קק״ל 5394.1 קק״ל
    פחמימות 562.8 גרם 562.8 גרם
    שומן 317.8 גרם 317.8 גרם
    נתרן 838.4 מ״ג 838.4 מ״ג
    חלבון 83.4 גרם 83.4 גרם
    סיבים תזונתיים 29.7 גרם 29.7 גרם
    שומן רווי 188.7 גרם 188.7 גרם
    כולסטרול 1617.6 מ״ג 1617.6 מ״ג
    סידן 425.8 מ״ג 425.8 מ״ג
    ברזל 26.8 מ״ג 26.8 מ״ג
    אשלגן 2501.5 מ״ג 2501.5 מ״ג
    אבץ 13.7 מ״ג 13.7 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


בראוני

רוטב שוקולד


אופן הכנה

  1. שמים את הסיר הקרמי במכשיר ומפעילים על תכנית בישול/צריבה ומוסיפים טמפרטורה למשך 10 דקות.
  2. מוסיפים שוקולד וחמאה ומערבבים עד שהשוקולד נמס ונוצר רוטב שוקולד מבריק. סוגרים את פעולת המכשיר. ממתינים 5 דקות לצינון.

    נינג'ה בראוניז
    מוסיפים את החמאה והשוקולד

  3. לתוך הסיר עם הרוטב וכשהסיר כבוי, מוסיפים סוכר וטורפים.
  4. מוסיפים ביצים, אחת בכל פעם, וטורפים היטב.
  5. מוסיפים את הקמח וטורפים רק עד להטמעה.
  6. מעבירים לתבנית בגודל 20 ס”מ, משומנת היטב.

    בראוניז נינג'ה
    מעבירים לתבנית

  7. שוטפים את הסיר ומחזירים אותו למכשיר. שמים את הרשת במצבה הנמוך ומעליה שמים את התבנית עם הבלילה.
  8. בוחרים בתכנית אפייה ומכוונים ל-160 מעלות למשך 35 דקות. לוחצים על התחל ובודקים אחרי 30 דקות אם העוגה מוכנה.
  9. מוציאים את הרשת והעוגה. בסיר שנשאר במכשיר שמים שוקולד ושמנת. מפעילים על תכנית בישול/צריבה למשך 5 דקות וממיסים עד שנוצר רוטב שוקולד מבריק.
  10. מגישים את העוגה עם המון רוטב שוקולד וגלידת וניל.
בראוני עם רוטב שוקולד
בראוני עם רוטב שוקולד

 

לאתר המוצרים של NINJA היכנסו ל-> https://bit.ly/3EOQ3jz

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
בראוני עם רוטב שוקולד

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    אתי

    קמח תופח או רגיל? מתאים גם לתבנית חד”פ סטנדרטית?

    Avatar
    אתי

    קמח תופח או רגיל? מתאים לתבנית חד”פ ס

קטגוריות

אביזרים

תגיות