בראוני עם רוטב שוקולד

מי לא אוהב בראוני עם רוטב שוקולד ורצוי עם כדור גלידת וניל ליד? בואו לראות כיצד מכינים את הקינוח הקלאסי והאהוב ללא תנור אפייה והכל במכשיר אחד
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    8

מצרכים

בראוני

רוטב שוקולד

אופן הכנה

  1. שמים את הסיר הקרמי במכשיר ומפעילים על מצב בישול/צריבה למשך 10 דקות.
  2. מוסיפים שוקולד וחמאה ומערבבים עד שהשוקולד נמס ונוצר רוטב שוקולד מבריק. סוגרים את פעולת המכשיר. ממתינים 5 דקות לצינון.
  3. לתוך הסיר עם הרוטב וכשהסיר כבוי, מוסיפים סוכר וטורפים.
  4. מוסיפים ביצים, אחת בכל פעם, וטורפים היטב.
  5. מוסיפים את הקמח וטורפים רק עד להטמעה.
  6. מעבירים לתבנית בגודל 20 ס”מ, משומנת היטב.
  7. שוטפים את הסיר ומחזירים אותו למכשיר. שמים את הרשת במצבה הנמוך ומעליה שמים את התבנית עם הבלילה.
  8. סוגרים עם מכסה ההשחמה ובוחרים בתכנית אפייה/צלייה ב-160 מעלות למשך 35 דקות. לוחצים על התחל ובודקים אחרי 30 דקות אם העוגה מוכנה.
  9. מוציאים את הרשת והעוגה. בסיר שנשאר במכשיר שמים שוקולד ושמנת. מפעילים על מצב בישול/צריבה למשך 5 דקות וממיסים עד שנוצר רוטב שוקולד מבריק.
  10. מגישים את העוגה עם המון רוטב שוקולד וגלידת וניל.
מעבירים את הבלילה לתבנית
מעבירים את הבלילה לתבנית
בראוני עם רוטב שוקולד
בראוני עם רוטב שוקולד

 

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 4695.0 קק״ל 4695.0 קק״ל
פחמימות 516.4 גרם 516.4 גרם
שומן 261.6 גרם 261.6 גרם
נתרן 399.5 מ״ג 399.5 מ״ג
חלבון 71.5 גרם 71.5 גרם
סיבים תזונתיים 29.1 גרם 29.1 גרם
שומן רווי 159.1 גרם 159.1 גרם
כולסטרול 1451.2 מ״ג 1451.2 מ״ג
סידן 409.4 מ״ג 409.4 מ״ג
ברזל 27.4 מ״ג 27.4 מ״ג
אשלגן 2445.8 מ״ג 2445.8 מ״ג
אבץ 12.5 מ״ג 12.5 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody