הטרנד שהיינו חייבים לבדוק: גבינת קממבר מטוגנת
כשראינו את הסרטון הזה ברשת לא הצלחנו להישאר אליו אדישים והיינו חייבים לבדוק אותו. עטפנו גבינת קממבר בביצה ופירורי לחם והכנסנו לשמן עמוק לטיגון וכן, כמו שזה נשמע- ביס חלום
כשראינו את הסרטון הזה ברשת לא הצלחנו להישאר אליו אדישים והיינו חייבים לבדוק אותו. עטפנו גבינת קממבר בביצה ופירורי לחם והכנסנו לשמן עמוק לטיגון וכן, כמו שזה נשמע- ביס חלום
- יעל קצב
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 112.1 קק״ל 896.5 קק״לפחמימות 8.6 גרם 68.5 גרםשומן 5.7 גרם 45.8 גרםנתרן 201.2 מ״ג 1609.6 מ״גחלבון 6.1 גרם 49.1 גרםסיבים תזונתיים 0.7 גרם 5.3 גרםשומן רווי 2.9 גרם 23.4 גרםכולסטרול 74.9 מ״ג 599.0 מ״גסידן 63.8 מ״ג 510.1 מ״גברזל 0.4 מ״ג 3.3 מ״גאשלגן 67.8 מ״ג 542.1 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 5.1 מ״גסגור
-
מרכיבים4
-
הכנה 5 דק׳כולל 15 דק׳
-
קלוריות112
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 112.1 קק״ל 896.5 קק״לפחמימות 8.6 גרם 68.5 גרםשומן 5.7 גרם 45.8 גרםנתרן 201.2 מ״ג 1609.6 מ״גחלבון 6.1 גרם 49.1 גרםסיבים תזונתיים 0.7 גרם 5.3 גרםשומן רווי 2.9 גרם 23.4 גרםכולסטרול 74.9 מ״ג 599.0 מ״גסידן 63.8 מ״ג 510.1 מ״גברזל 0.4 מ״ג 3.3 מ״גאשלגן 67.8 מ״ג 542.1 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 5.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 4 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 15 דק׳ | קלוריות 112 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 חבילה גבינת קממבר
-
2 ביצים Mטרופות
-
1 כוס פירורי לחם
-
לטיגון עמוק
אופן הכנה
- מחממים שמן בסיר.
- נועצים את 8 השיפודים סביב גבינת הקממבר (עד האמצע).
- בעזרת סכין חותכים את גבינת הקממבר למשולשים.
- טובלים את השיפוד עם הגבינה בקערה עם ביצים טרופות ומעבירים לקערה עם פירורי הלחם עד לציפוי מלא של הגבינה.
- כשהשמן חם מכניסים את השיפוד עם הגבינה פנימה לדקה ומוציאים.
אופן הכנה
- מחממים שמן בסיר.
- נועצים את 8 השיפודים סביב גבינת הקממבר (עד האמצע).
- בעזרת סכין חותכים את גבינת הקממבר למשולשים.
- טובלים את השיפוד עם הגבינה בקערה עם ביצים טרופות ומעבירים לקערה עם פירורי הלחם עד לציפוי מלא של הגבינה.
- כשהשמן חם מכניסים את השיפוד עם הגבינה פנימה לדקה ומוציאים.
בשיתוף עם בוש
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן