טארט קורנפלקס, שוקולד ומוס גבינה כשר לפסח
טארט משגע ומרשים עם מרקמים וטעמים שכיף לאכול. טארט מקראנץ' קורנפלקס, שוקולד ומוס גבינה קטיפתי כשר לפסח וטעים בכל ימות השנה
טארט משגע ומרשים עם מרקמים וטעמים שכיף לאכול. טארט מקראנץ' קורנפלקס, שוקולד ומוס גבינה קטיפתי כשר לפסח וטעים בכל ימות השנה
- בתיה שורק
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4287.6 קק״ל 4287.6 קק״לפחמימות 271.5 גרם 271.5 גרםשומן 347.1 גרם 347.1 גרםנתרן 140.4 מ״ג 140.4 מ״גחלבון 3553.5 גרם 3553.5 גרםסיבים תזונתיים 9.0 גרם 9.0 גרםשומן רווי 196.7 גרם 196.7 גרםכולסטרול 221.2 מ״ג 221.2 מ״גסידן 97.0 מ״ג 97.0 מ״גברזל 38.4 מ״ג 38.4 מ״גאשלגן 353.0 מ״ג 353.0 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 0.3 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 25 דק׳כולל יום 1, שעה
-
קלוריות4288
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4287.6 קק״ל 4287.6 קק״לפחמימות 271.5 גרם 271.5 גרםשומן 347.1 גרם 347.1 גרםנתרן 140.4 מ״ג 140.4 מ״גחלבון 3553.5 גרם 3553.5 גרםסיבים תזונתיים 9.0 גרם 9.0 גרםשומן רווי 196.7 גרם 196.7 גרםכולסטרול 221.2 מ״ג 221.2 מ״גסידן 97.0 מ״ג 97.0 מ״גברזל 38.4 מ״ג 38.4 מ״גאשלגן 353.0 מ״ג 353.0 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 0.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל יום 1, שעה | קלוריות 4288 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
תחתית
-
4 כוסות קורנפלקסכשר לפסח
-
100 גרם חמאהמומסת
-
3 כפות ממרח שוקולד אגוזים
שכבת שוקולד
-
1 1/2 כפות ממרח שוקולד אגוזים
מוס גבינה
-
2מיכלים או 500 מ"ל שמנת מתוקה להקצפה 32%
-
80 גרם אינסטנט פודינג בטעם וניל
-
2 כפות סוכר לבן
-
225 גרם גבינת שמנת16% שומן ומעלה
אופן הכנה
- מכינים את התחתית: שמים את הקורנפלקס בשקית זיפר. סוגרים את השקית ובעזרת מערוך מרדדים לקבלת שברי קורנפלקס קטנים.
- מעבירים לקערה, מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים. שומרים 2 כפות מהתערובת ושומרים במקרר
- את יתר התערובת מעבירים לתבנית טארט מרופדת בעיגול נייר אפייה, (רק בתחתית, לא בשוליים), ובעזרת כוס מהדקים היטב לקבלת טארט עם שוליים יפה וצפופים. מעבירים למקפיא לחצי שעה.
- מכינים שכבת שוקולד: ממיסים בפולסים במיקרוגל שוקולד, מוזגים על גבי הטארט ומורחים. מחזירים למקפיא.
- מכינים את מוס הגבינה: בקערה מקציפים את כל המצרכים יחד פרט לגבינת השמנת, כאשר מתקבל קרם רך מוסיפים את הגבינה ומקציפים לקבלת קרם יציב.
- יוצקים את מוס הגבינה על גבי השוקולד ובעזרת לקקן יוצרים ״גלים״ לקישוט. מפזרים את שברי תערובת הקורנפלקס הנותרים לקישוט ומעבירים לקירור של 24 שעות.
אופן הכנה
- מכינים את התחתית: שמים את הקורנפלקס בשקית זיפר. סוגרים את השקית ובעזרת מערוך מרדדים לקבלת שברי קורנפלקס קטנים.
- מעבירים לקערה, מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים. שומרים 2 כפות מהתערובת ושומרים במקרר
- את יתר התערובת מעבירים לתבנית טארט מרופדת בעיגול נייר אפייה, (רק בתחתית, לא בשוליים), ובעזרת כוס מהדקים היטב לקבלת טארט עם שוליים יפה וצפופים. מעבירים למקפיא לחצי שעה.
- מכינים שכבת שוקולד: ממיסים בפולסים במיקרוגל שוקולד, מוזגים על גבי הטארט ומורחים. מחזירים למקפיא.
- מכינים את מוס הגבינה: בקערה מקציפים את כל המצרכים יחד פרט לגבינת השמנת, כאשר מתקבל קרם רך מוסיפים את הגבינה ומקציפים לקבלת קרם יציב.
- יוצקים את מוס הגבינה על גבי השוקולד ובעזרת לקקן יוצרים ״גלים״ לקישוט. מפזרים את שברי תערובת הקורנפלקס הנותרים לקישוט ומעבירים לקירור של 24 שעות.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (4)
אפשר להחליף את הקורנפלקס בעוגיות אחרות של פסח?
הי מיכל, כן אפשר, אבל שימי לב שהמרקם ישתנה בהתאם לעוגיות
אפשר להחליף את השוקולד בממרח אחר?
הי תמר. אפשר להחליף בממרחים סמיכים אחרים כמו לוטוס.