-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 169.2 קק״ל 2030.2 קק״לפחמימות 20.2 גרם 242.6 גרםשומן 4.8 גרם 58.0 גרםנתרן 34.3 מ״ג 411.6 מ״גחלבון 3.3 גרם 39.2 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 4.7 גרםשומן רווי 2.6 גרם 31.6 גרםכולסטרול 35.2 מ״ג 422.7 מ״גסידן 35.2 מ״ג 422.5 מ״גברזל 0.3 מ״ג 3.1 מ״גאשלגן 38.1 מ״ג 457.6 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 2.9 מ״גסגור
-
מרכיבים17
-
הכנה 40 דק׳כולל שעה ו-25 דק׳
-
קלוריות169
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 169.2 קק״ל 2030.2 קק״לפחמימות 20.2 גרם 242.6 גרםשומן 4.8 גרם 58.0 גרםנתרן 34.3 מ״ג 411.6 מ״גחלבון 3.3 גרם 39.2 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 4.7 גרםשומן רווי 2.6 גרם 31.6 גרםכולסטרול 35.2 מ״ג 422.7 מ״גסידן 35.2 מ״ג 422.5 מ״גברזל 0.3 מ״ג 3.1 מ״גאשלגן 38.1 מ״ג 457.6 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 2.9 מ״גסגור
טעימים, מתוקים ואפויים – דונאטס יפהפיים שמכינים בקלות בתנור באמצעות פטנט שפוטר אתכם מלקנות תבנית דונאטס במיוחד! שרית נובק עם מתכון מופלא להכנת דונאטס מצופים עם סוכריות צבעוניות שכולם אוהבים.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 17 | זמן הכנה 40 דק׳ | זמן כולל שעה ו-25 דק׳ | קלוריות 169 | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
דונאטס
-
1 ביצה L
-
100גרם או 1/2 כוס סוכר לבן
-
קורט מלח דק
-
1 כפית תמצית וניל
-
1/2 כוס חלב 3%
-
100 גרם יוגורט 3%
-
50 גרם חמאהמומסת
-
175גרם או 1 1/4 כוסות קמח לבן
-
1 כפית אבקת אפייה
-
1 יחידה סנו סושי – שקית זיפר סליידר M
-
1 יחידה סנו סושי – נייר אפייה טבעי
ציפוי
-
100 גרם אבקת סוכר
-
1 כף מים
-
1/4 כפית מיץ לימון
-
1 יחידה סנו סושי – שקית זיפר סליידר M
אופן הכנה
- מחממים את התנור לחום של 170 מעלות ומשמנים תבנית מאפינס מסיליקון בספריי שמן.
- מכינים את הדונאטס: בקערה, טורפים לתערובת אחידה את הביצה, הסוכר, המלח, תמצית הוניל, החלב, היוגורט והחמאה באמצעות מטרפה.
- מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים עד שמתקבלת בלילה אחידה. מוסיפים את הסוכריות ומערבבים מעט.
- חותכים רצועות ישרות של נייר אפיה טבעי סנו סושי בעובי 3-4 ס”מ, ומגלגלים מהרצועות גלילים בקוטר 1 ס”מ. מהדקים את הגלילים בשדכן או באטבים ומניחים במרכז תבניות המאפינס.
- מעבירים את תערובת הדונאטס לשקית זיפר סנו סושי, סוגרים את השקית וגוזרים חור קטן בקצה.
- יוצקים את בלילת הדונאטס לשקעים וממלאים בגובה של 1.5-2 ס”מ.
- אופים בתנור במשך 12-15 דקות או עד שהדונאטס מזהיבים ומתייצבים. מחלצים את הדונאטס מהתבנית, שולפים את גלילי נייר האפייה ומניחים לצינון.
- מכינים את הציפוי: מערבבים את אבקת הסוכר עם המים והלימון לבלילה סמיכה. אם היא סמיכה מידי - מוסיפים עוד טיפה מים. אם היא דלילה מידי - מוסיפים עוד מעט אבקת סוכר.
- מעבירים את הציפוי לשקית זיפר סנו סושי, סוגרים את השקית וגוזרים חור קטן בקצה. מצפים את הדונאטס בציפוי, מפזרים מעל סוכריות צבעוניות ומניחים להתייצבות עד להגשה.
אופן הכנה
- מחממים את התנור לחום של 170 מעלות ומשמנים תבנית מאפינס מסיליקון בספריי שמן.
- מכינים את הדונאטס: בקערה, טורפים לתערובת אחידה את הביצה, הסוכר, המלח, תמצית הוניל, החלב, היוגורט והחמאה באמצעות מטרפה.
- מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים עד שמתקבלת בלילה אחידה. מוסיפים את הסוכריות ומערבבים מעט.
- חותכים רצועות ישרות של נייר אפיה טבעי סנו סושי בעובי 3-4 ס”מ, ומגלגלים מהרצועות גלילים בקוטר 1 ס”מ. מהדקים את הגלילים בשדכן או באטבים ומניחים במרכז תבניות המאפינס.
- מעבירים את תערובת הדונאטס לשקית זיפר סנו סושי, סוגרים את השקית וגוזרים חור קטן בקצה.
- יוצקים את בלילת הדונאטס לשקעים וממלאים בגובה של 1.5-2 ס”מ.
- אופים בתנור במשך 12-15 דקות או עד שהדונאטס מזהיבים ומתייצבים. מחלצים את הדונאטס מהתבנית, שולפים את גלילי נייר האפייה ומניחים לצינון.
- מכינים את הציפוי: מערבבים את אבקת הסוכר עם המים והלימון לבלילה סמיכה. אם היא סמיכה מידי - מוסיפים עוד טיפה מים. אם היא דלילה מידי - מוסיפים עוד מעט אבקת סוכר.
- מעבירים את הציפוי לשקית זיפר סנו סושי, סוגרים את השקית וגוזרים חור קטן בקצה. מצפים את הדונאטס בציפוי, מפזרים מעל סוכריות צבעוניות ומניחים להתייצבות עד להגשה.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן