כבד קצוץ עם טריק
כבד קצוץ עם טריק של יין תירוש. כן, אנחנו יודעים שזה נשמע מוזר, אבל סמכו עלינו שהמתיקות העדינה של התירוש מאזנת את הכבדים ומשדרגת את המנה בטירוף!
כבד קצוץ עם טריק של יין תירוש. כן, אנחנו יודעים שזה נשמע מוזר, אבל סמכו עלינו שהמתיקות העדינה של התירוש מאזנת את הכבדים ומשדרגת את המנה בטירוף!
- חיה טבואדה
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 165.8 קק״ל 1326.5 קק״לפחמימות 23.6 גרם 189.0 גרםשומן 5.6 גרם 44.9 גרםנתרן 2471.7 מ״ג 19773.7 מ״גחלבון 5.0 גרם 40.1 גרםסיבים תזונתיים 1.9 גרם 14.9 גרםשומן רווי 0.3 גרם 2.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 45.9 מ״ג 367.4 מ״גברזל 1.1 מ״ג 8.8 מ״גאשלגן 286.7 מ״ג 2293.5 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.6 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 15 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות166
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 165.8 קק״ל 1326.5 קק״לפחמימות 23.6 גרם 189.0 גרםשומן 5.6 גרם 44.9 גרםנתרן 2471.7 מ״ג 19773.7 מ״גחלבון 5.0 גרם 40.1 גרםסיבים תזונתיים 1.9 גרם 14.9 גרםשומן רווי 0.3 גרם 2.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 45.9 מ״ג 367.4 מ״גברזל 1.1 מ״ג 8.8 מ״גאשלגן 286.7 מ״ג 2293.5 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 166 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 ק"ג כבדי עוף
-
4 בצלים גדוליםקצוצים
-
4 ביצים קשות M
-
2 כפות אבקת מרק עוף
-
1 כף כמון טחון
-
4 כפות סילאן
-
2 כפות מלח דק
-
2 כפות תירוש
-
2 כפות שמן קנולה
אופן הכנה
- צולים את הכבדים על אש גלויה כ-30 שניות מכל צד. (אפשרי עם רשת על הכיריים או על המנגל). מוציאים ומניחים בקערה.
- קוצצים את הבצל ושמים במחבת רחבה שתי כפות שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה.
- מגבירים את האש, מוסיפים את הכבדים והתבלינים, מערבבים ומבשלים בערך 10 דקות עד שהכבדים משנים צבע לחום בהיר ומתקשים מעט.
- שמים את הביצים הקשות במעבד המזון של נינג׳ה יחד עם תערובת הכבדים, מוסיפים כף יין תירוש וטוחנים למרקם שאוהבים.
אופן הכנה
- צולים את הכבדים על אש גלויה כ-30 שניות מכל צד. (אפשרי עם רשת על הכיריים או על המנגל). מוציאים ומניחים בקערה.
- קוצצים את הבצל ושמים במחבת רחבה שתי כפות שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה.
- מגבירים את האש, מוסיפים את הכבדים והתבלינים, מערבבים ומבשלים בערך 10 דקות עד שהכבדים משנים צבע לחום בהיר ומתקשים מעט.
- שמים את הביצים הקשות במעבד המזון של נינג׳ה יחד עם תערובת הכבדים, מוסיפים כף יין תירוש וטוחנים למרקם שאוהבים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן