< רקע נינג'ה

כבד קצוץ עם טריק

כבד קצוץ עם טריק של יין תירוש. כן, אנחנו יודעים שזה נשמע מוזר, אבל סמכו עלינו שהמתיקות העדינה של התירוש מאזנת את הכבדים ומשדרגת את המנה בטירוף!
כבד קצוץ עם טריק של יין תירוש. כן, אנחנו יודעים שזה נשמע מוזר, אבל סמכו עלינו שהמתיקות העדינה של התירוש מאזנת את הכבדים ומשדרגת את המנה בטירוף!
  • חיה טבואדה
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    166
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 165.8 קק״ל 1326.5 קק״ל
    פחמימות 23.6 גרם 189.0 גרם
    שומן 5.6 גרם 44.9 גרם
    נתרן 2471.7 מ״ג 19773.7 מ״ג
    חלבון 5.0 גרם 40.1 גרם
    סיבים תזונתיים 1.9 גרם 14.9 גרם
    שומן רווי 0.3 גרם 2.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 45.9 מ״ג 367.4 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 8.8 מ״ג
    אשלגן 286.7 מ״ג 2293.5 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    166
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 165.8 קק״ל 1326.5 קק״ל
    פחמימות 23.6 גרם 189.0 גרם
    שומן 5.6 גרם 44.9 גרם
    נתרן 2471.7 מ״ג 19773.7 מ״ג
    חלבון 5.0 גרם 40.1 גרם
    סיבים תזונתיים 1.9 גרם 14.9 גרם
    שומן רווי 0.3 גרם 2.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 45.9 מ״ג 367.4 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 8.8 מ״ג
    אשלגן 286.7 מ״ג 2293.5 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.6 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. צולים את הכבדים על אש גלויה כ-30 שניות מכל צד. (אפשרי עם רשת על הכיריים או על המנגל). מוציאים ומניחים בקערה.
  2. קוצצים את הבצל ושמים במחבת רחבה שתי כפות שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה.
  3. מגבירים את האש, מוסיפים את הכבדים והתבלינים, מערבבים ומבשלים בערך 10 דקות עד שהכבדים משנים צבע לחום בהיר ומתקשים מעט.
  4. שמים את הביצים הקשות במעבד המזון של נינג׳ה יחד עם תערובת הכבדים, מוסיפים כף יין תירוש וטוחנים למרקם שאוהבים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
כבד קצוץ עם טריק

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות