-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 526.9 קק״ל 1053.7 קק״לפחמימות 54.0 גרם 107.9 גרםשומן 32.1 גרם 64.1 גרםנתרן 245.4 מ״ג 490.8 מ״גחלבון 6.3 גרם 12.7 גרםסיבים תזונתיים 1.2 גרם 2.4 גרםשומן רווי 3.5 גרם 7.0 גרםכולסטרול 29.0 מ״ג 58.0 מ״גסידן 22.3 מ״ג 44.5 מ״גברזל 1.7 מ״ג 3.4 מ״גאשלגן 73.9 מ״ג 147.8 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 2.0 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 15 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות527
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 526.9 קק״ל 1053.7 קק״לפחמימות 54.0 גרם 107.9 גרםשומן 32.1 גרם 64.1 גרםנתרן 245.4 מ״ג 490.8 מ״גחלבון 6.3 גרם 12.7 גרםסיבים תזונתיים 1.2 גרם 2.4 גרםשומן רווי 3.5 גרם 7.0 גרםכולסטרול 29.0 מ״ג 58.0 מ״גסידן 22.3 מ״ג 44.5 מ״גברזל 1.7 מ״ג 3.4 מ״גאשלגן 73.9 מ״ג 147.8 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 2.0 מ״גסגור
המטבח האסיאתי ידוע באיזון הטעמים המעולה שלו, הפעם ליאור קליין מביאה לכם מנה שמשלבת באופן מושלם את הטעם המתוק, המלוח והחריף. מתכון מהיר לאטריות ביצים מוקפצות עם ירקות ורוטב סויה מהמם שכולל בתוכו שני רטבי סויה איכותיים ביותר.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 527 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
אטריות
-
1/2 חבילה אטריות ביציםמזרח מערב
-
2 כפות שמן קנולה
-
4 יחידות בצל ירוקחתוך גס
-
1 יחידה גזרקלוף וחתוך לרצועות
-
2 שיני שוםפרוסות
-
1 יחידה פלפל צ’ילי אדוםחתוך לפרוסות
-
חופן נבטים
רוטב
-
1/4 כוס רוטב סויה מתוקהמזרח מערב
-
2 כפות רוטב סויה יאמאסהמזרח מערב
-
3 כפות סוכר חוםדמררה
-
4 כפות שמן שומשוםמזרח מערב
אופן הכנה
- מכינים את האטריות: מכינים את אטריות הביצים לפי הוראות היצרן ומסננים.
- מכינים את הרוטב: מערבבים את כל רכיבי הרוטב בקערה.
- מטגנים במחבת את הבצל הירוק ומשאירים חופן בצד לסוף הבישול. מוסיפים את הגזר, השום והצ’ילי וממשיכים לטגן במשך 4 דקות.
- מוסיפים למחבת את האטריות המוכנות והרוטב. ממשיכים לבשל במשך 8 דקות תוך כדי ערבוב עם כף עץ, עד שהרוטב מעט מתאדה והאטריות מעט מתקרמלות ומקבלות צבע כהה.
- מוסיפים את הנבטים והבצל הירוק הנותר, מערבבים, ממשיכים לבשל כדקה נוספת ומגישים.
אופן הכנה
- מכינים את האטריות: מכינים את אטריות הביצים לפי הוראות היצרן ומסננים.
- מכינים את הרוטב: מערבבים את כל רכיבי הרוטב בקערה.
- מטגנים במחבת את הבצל הירוק ומשאירים חופן בצד לסוף הבישול. מוסיפים את הגזר, השום והצ’ילי וממשיכים לטגן במשך 4 דקות.
- מוסיפים למחבת את האטריות המוכנות והרוטב. ממשיכים לבשל במשך 8 דקות תוך כדי ערבוב עם כף עץ, עד שהרוטב מעט מתאדה והאטריות מעט מתקרמלות ומקבלות צבע כהה.
- מוסיפים את הנבטים והבצל הירוק הנותר, מערבבים, ממשיכים לבשל כדקה נוספת ומגישים.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובה (1)
נראה ממש טוב