כמו על אי יווני: שיפודי חלומי במרינדה של שום ודבש
איך נוסעים ליוון בלי לארוז אפילו מזוודה? פשוט מאוד! מכינים שיפודי חלומי במרינדה של שמן זית, לימון ועשבי תיבול ומרגישים בטברנה יוונית
איך נוסעים ליוון בלי לארוז אפילו מזוודה? פשוט מאוד! מכינים שיפודי חלומי במרינדה של שמן זית, לימון ועשבי תיבול ומרגישים בטברנה יוונית
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 109.5 קק״ל 876.3 קק״לפחמימות 6.4 גרם 51.6 גרםסוכר 5.4 גרם 42.9 גרםשומן 6.5 גרם 52.4 גרםנתרן 232.6 מ״ג 1861.1 מ״גחלבון 5.7 גרם 46.0 גרםסיבים תזונתיים 2.5 גרם 19.6 גרםשומן רווי 3.7 גרם 29.5 גרםכולסטרול 16.2 מ״ג 129.6 מ״גסידן 34.9 מ״ג 279.1 מ״גברזל 0.5 מ״ג 3.9 מ״גאשלגן 303.5 מ״ג 2428.1 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 5.8 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 10 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות110
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 109.5 קק״ל 876.3 קק״לפחמימות 6.4 גרם 51.6 גרםסוכר 5.4 גרם 42.9 גרםשומן 6.5 גרם 52.4 גרםנתרן 232.6 מ״ג 1861.1 מ״גחלבון 5.7 גרם 46.0 גרםסיבים תזונתיים 2.5 גרם 19.6 גרםשומן רווי 3.7 גרם 29.5 גרםכולסטרול 16.2 מ״ג 129.6 מ״גסידן 34.9 מ״ג 279.1 מ״גברזל 0.5 מ״ג 3.9 מ״גאשלגן 303.5 מ״ג 2428.1 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 5.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 110 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
180 גרם גבינת חלומי
-
2 פלפלים צהובים בינוניים
-
3 זוקיני ירוק בינוניים
-
16 עגבניות שרי קטנות
-
2 כפות רוטב לבישול שום ודבש קנורלחצו על שם המצרך לרכישה
-
1 כפית שמן זית
אופן הכנה
- חותכים את החלומי לקוביות בגודל 1 ס”מ ומניחים בקערה.
- חותכים את הגמבה לקוביות בגודל 1 ס”מ.
- חוצים את הזוקיני לאורך וחותכים לטבעות בעובי חצי ס”מ.
- חוצים את עגבניות השרי.
- מוסיפים את כל הירקות לקערה עם הרוטב ומערבבים היטב. משרים כ-10 דקות.
- משפדים את הירקות ואת החלומי על שיפודי עץ.
- מחממים מחבת פסים על אש גבוהה וצולים את השיפודים מכל הצדדים עד שהם מקבלים סימני צריבה והירקות מוכנים. מגישים חם.
אופן הכנה
- חותכים את החלומי לקוביות בגודל 1 ס”מ ומניחים בקערה.
- חותכים את הגמבה לקוביות בגודל 1 ס”מ.
- חוצים את הזוקיני לאורך וחותכים לטבעות בעובי חצי ס”מ.
- חוצים את עגבניות השרי.
- מוסיפים את כל הירקות לקערה עם הרוטב ומערבבים היטב. משרים כ-10 דקות.
- משפדים את הירקות ואת החלומי על שיפודי עץ.
- מחממים מחבת פסים על אש גבוהה וצולים את השיפודים מכל הצדדים עד שהם מקבלים סימני צריבה והירקות מוכנים. מגישים חם.
בשיתוף עם קנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן