כרובית בתנור בציפוי חרדל ודבש
מלכת הירקות הפעם במתכון פשוט להפליא: כרובית בתנור, פריכה וזהובה, יחד עם חרדל דיז'ון ודבש. תוספת נהדרת וטעימה לכל ארוחה שדורשת מינימום עבודה
מלכת הירקות הפעם במתכון פשוט להפליא: כרובית בתנור, פריכה וזהובה, יחד עם חרדל דיז'ון ודבש. תוספת נהדרת וטעימה לכל ארוחה שדורשת מינימום עבודה
- שי-לי ליפא
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 74.7 קק״ל 373.6 קק״לפחמימות 11.0 גרם 54.9 גרםשומן 0.9 גרם 4.3 גרםנתרן 754.9 מ״ג 3774.3 מ״גחלבון 4.6 גרם 22.8 גרםסיבים תזונתיים 4.7 גרם 23.4 גרםשומן רווי 0.2 גרם 1.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 54.2 מ״ג 270.8 מ״גברזל 1.0 מ״ג 5.1 מ״גאשלגן 680.0 מ״ג 3400.1 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 3.3 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 5 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות75
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 74.7 קק״ל 373.6 קק״לפחמימות 11.0 גרם 54.9 גרםשומן 0.9 גרם 4.3 גרםנתרן 754.9 מ״ג 3774.3 מ״גחלבון 4.6 גרם 22.8 גרםסיבים תזונתיים 4.7 גרם 23.4 גרםשומן רווי 0.2 גרם 1.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 54.2 מ״ג 270.8 מ״גברזל 1.0 מ״ג 5.1 מ״גאשלגן 680.0 מ״ג 3400.1 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 3.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 75 | כמות מנות 5 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 כרובית בינונית
-
2 כפות חרדל דיז’ון
-
1 כף דבש
-
1 כפית מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
-
1 מיכל תרסיס שמן זית
אופן הכנה
- מחחמים תנור ל200 מעלות.
- מפרידים את הכרובית לפרחים.
- מערבבים בקערה את פרחי הכרובית יחד עם חרדל, דבש, מלח ופלפל.
- מתיזים תרסיס שמן זית ומעבירים לתבנית.
- אופים כ40 דקות עד שהכרובית מזהיבה ומתרככת.
אופן הכנה
- מחחמים תנור ל200 מעלות.
- מפרידים את הכרובית לפרחים.
- מערבבים בקערה את פרחי הכרובית יחד עם חרדל, דבש, מלח ופלפל.
- מתיזים תרסיס שמן זית ומעבירים לתבנית.
- אופים כ40 דקות עד שהכרובית מזהיבה ומתרככת.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן