לחם תירס מתוק ומהיר לארוחת בוקר כמו באמריקה

לחם תירס מתוק ומהיר - ספק לחם ספק עוגה עם טעם נפלא ומתקתק להגשה בארוחת הבוקר. מרחו מעט חמאה על פרוסה עבה והגישו!
לחם תירס מתוק ומהיר - ספק לחם ספק עוגה עם טעם נפלא ומתקתק להגשה בארוחת הבוקר. מרחו מעט חמאה על פרוסה עבה והגישו!
  • רות אוליבר
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    1290
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1289.8 קק״ל 1289.8 קק״ל
    פחמימות 121.9 גרם 121.9 גרם
    שומן 78.8 גרם 78.8 גרם
    נתרן 3517.4 מ״ג 3517.4 מ״ג
    חלבון 25.5 גרם 25.5 גרם
    סיבים תזונתיים 1.9 גרם 1.9 גרם
    שומן רווי 18.0 גרם 18.0 גרם
    כולסטרול 352.8 מ״ג 352.8 מ״ג
    סידן 402.2 מ״ג 402.2 מ״ג
    ברזל 2.4 מ״ג 2.4 מ״ג
    אשלגן 639.8 מ״ג 639.8 מ״ג
    אבץ 1.9 מ״ג 1.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    1290
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1289.8 קק״ל 1289.8 קק״ל
    פחמימות 121.9 גרם 121.9 גרם
    שומן 78.8 גרם 78.8 גרם
    נתרן 3517.4 מ״ג 3517.4 מ״ג
    חלבון 25.5 גרם 25.5 גרם
    סיבים תזונתיים 1.9 גרם 1.9 גרם
    שומן רווי 18.0 גרם 18.0 גרם
    כולסטרול 352.8 מ״ג 352.8 מ״ג
    סידן 402.2 מ״ג 402.2 מ״ג
    ברזל 2.4 מ״ג 2.4 מ״ג
    אשלגן 639.8 מ״ג 639.8 מ״ג
    אבץ 1.9 מ״ג 1.9 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
לחמים
רות אוליבר
X

4 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


לחם תירס

שימון התבנית


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  2. מכניסים את התבנית הריקה לתנור על מנת שתתחמם היטב למשך 20 דקות.
לחם תירס מתוק 5
מוסיפים את החומרים היבשים לרטובים.

3. במקביל: מערבבים יחד את החומרים היבשים בקערה בינונית.

4. בקערה גדולה מערבבים את החומרים הרטובים ותוך כדי ערבוב מוסיפים את החומרים היבשים לרטובים.

לחם תירס מתוק 4
שופכים את תערובת הלחם לתוך התבנית.

5. מוציאים בזהירות את התבנית החמה ויוצקים מיד את 3 כפות שמן והחמאה ומחזירים לתנור למספר דקות נוספות על מנת שהחמאה תימס.

לחם תירס מתוק 3
אופים במשך כ- 25 דקות עד שמרכז הלחם יציב וזהוב.

6. שופכים את תערובת הלחם לתוך התבנית ואופים במשך כ- 25 דקות עד שמרכז הלחם יציב וזהוב.

7. מוציאים מהתנור, מחלצים מהתבנית ומקררים על רשת צינון.

לחם תירס מתוק 2
לחם תירס מתוק. צילום: שי נייבורג, סטיילינג: נעמה רן

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
לחם תירס מתוק ומהיר לארוחת בוקר כמו באמריקה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות