מה דעתכם על קרם ברולה פרווה בטעם מטורף?
קבלו מתכון של קרם ברולה פרווה בטעם אלוהי עם וניל ושכבת קרמל קריספית מענגת. בלי מוצרי חלב בכלל! כי הגיע הזמן לקינוח שווה שיהיה גם פרווה.
קבלו מתכון של קרם ברולה פרווה בטעם אלוהי עם וניל ושכבת קרמל קריספית מענגת. בלי מוצרי חלב בכלל! כי הגיע הזמן לקינוח שווה שיהיה גם פרווה.
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 231.4 קק״ל 1851.1 קק״לפחמימות 26.3 גרם 210.1 גרםשומן 12.5 גרם 100.2 גרםנתרן 7.1 מ״ג 56.7 מ״גחלבון 2.3 גרם 18.1 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 1.4 גרם 10.9 גרםכולסטרול 154.6 מ״ג 1236.9 מ״גסידן 18.6 מ״ג 149.1 מ״גברזל 0.4 מ״ג 3.3 מ״גאשלגן 16.0 מ״ג 128.3 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 2.6 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 15 דק׳כולל 3 שעות ו-5 דק׳
-
קלוריות231
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 231.4 קק״ל 1851.1 קק״לפחמימות 26.3 גרם 210.1 גרםשומן 12.5 גרם 100.2 גרםנתרן 7.1 מ״ג 56.7 מ״גחלבון 2.3 גרם 18.1 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 1.4 גרם 10.9 גרםכולסטרול 154.6 מ״ג 1236.9 מ״גסידן 18.6 מ״ג 149.1 מ״גברזל 0.4 מ״ג 3.3 מ״גאשלגן 16.0 מ״ג 128.3 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 2.6 מ״גסגור
קרם ברולה הוא קינוח צרפתי מפורסם שכולל קרם וניל מעודן ומעליו קרמל מתפצח, הוא אחד האהובים ביותר, ובצדק! והפעם – קבלו קרם ברולה פרווה, בלי מוצרי חלב בכלל.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 5 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 3 שעות ו-5 דק׳ | קלוריות 231 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2מיכלים או 500 מ"ל מוצר סויה לבישול 14% שומן אלפרו
-
100גרם או 1/2 כוס סוכר לבן
-
1 כפית מחית ונילאו 2 כפיות תמצית וניל
-
6 חלמונים L
הגשה
-
1/2 כוס סוכר לבן
אופן הכנה
- מחממים את התנור לחום של 150 מעלות.
- מניחים 8 כלים אישיים של קרם ברולה בתוך תבנית עמוקה.
- ממלאים את התבנית הגדולה במים חמים עד חצי מגובה כלי הברולה.
- מכניסים לסיר את הסויה לבישול, רבע כוס סוכר והווניל, ומביאים לרתיחה. מערבבים תוך כדי עד שהסוכר נמס.
- טורפים בקערה את החלמונים ורבע כוס הסוכר הנותרת.
- יוצקים את הסויה החמה בזילוף איטי לקערת החלמונים תוך כדי טריפה מתמדת.
- מעבירים את התערובת דרך מסננת.
- יוצקים את הבלילה המסוננת לתוך הכלים האישיים שבתבנית.
- אופים את הקרם במשך 35-45 דקות עד שהוא מתייצב בשוליים ועדיין קצת רך במרכז.
- מוציאים מהתנור, מצננים מחוץ למקרר לטמפרטורת החדר.
- מעבירים לקירור של לפחות שעתיים עד שהקרם יציב לגמרי.
- לפני הגשה מפזרים על פני הקרם שכבה אחידה של סוכר ושורפים בעזרת מבער עד שהוא מתקרמל.
אופן הכנה
- מחממים את התנור לחום של 150 מעלות.
- מניחים 8 כלים אישיים של קרם ברולה בתוך תבנית עמוקה.
- ממלאים את התבנית הגדולה במים חמים עד חצי מגובה כלי הברולה.
- מכניסים לסיר את הסויה לבישול, רבע כוס סוכר והווניל, ומביאים לרתיחה. מערבבים תוך כדי עד שהסוכר נמס.
- טורפים בקערה את החלמונים ורבע כוס הסוכר הנותרת.
- יוצקים את הסויה החמה בזילוף איטי לקערת החלמונים תוך כדי טריפה מתמדת.
- מעבירים את התערובת דרך מסננת.
- יוצקים את הבלילה המסוננת לתוך הכלים האישיים שבתבנית.
- אופים את הקרם במשך 35-45 דקות עד שהוא מתייצב בשוליים ועדיין קצת רך במרכז.
- מוציאים מהתנור, מצננים מחוץ למקרר לטמפרטורת החדר.
- מעבירים לקירור של לפחות שעתיים עד שהקרם יציב לגמרי.
- לפני הגשה מפזרים על פני הקרם שכבה אחידה של סוכר ושורפים בעזרת מבער עד שהוא מתקרמל.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (21)
אפשר להכין יום לפני?
אפשר להכין יום לפני אבל בלי הסוכר. לשים במקרר ולהצמיד לקרם הברולה ניילון נצמד כדי שלא ייווצר קרום. לפני ההגשה לפזר סוכר ולהבעיר