רקע אלפרו
קאבר דסקטופ אלפרו

מה דעתכם על קרם ברולה פרווה בטעם מטורף?

קבלו מתכון של קרם ברולה פרווה בטעם אלוהי עם וניל ושכבת קרמל קריספית מענגת. בלי מוצרי חלב בכלל! כי הגיע הזמן לקינוח שווה שיהיה גם פרווה.
קבלו מתכון של קרם ברולה פרווה בטעם אלוהי עם וניל ושכבת קרמל קריספית מענגת. בלי מוצרי חלב בכלל! כי הגיע הזמן לקינוח שווה שיהיה גם פרווה.
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
26 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 3 שעות ו-5 דק׳
  • קלוריות
    231
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 231.4 קק״ל 1851.1 קק״ל
    פחמימות 26.3 גרם 210.1 גרם
    שומן 12.5 גרם 100.2 גרם
    נתרן 7.1 מ״ג 56.7 מ״ג
    חלבון 2.3 גרם 18.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 1.4 גרם 10.9 גרם
    כולסטרול 154.6 מ״ג 1236.9 מ״ג
    סידן 18.6 מ״ג 149.1 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 3.3 מ״ג
    אשלגן 16.0 מ״ג 128.3 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 2.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 3 שעות ו-5 דק׳
  • קלוריות
    231
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 231.4 קק״ל 1851.1 קק״ל
    פחמימות 26.3 גרם 210.1 גרם
    שומן 12.5 גרם 100.2 גרם
    נתרן 7.1 מ״ג 56.7 מ״ג
    חלבון 2.3 גרם 18.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 1.4 גרם 10.9 גרם
    כולסטרול 154.6 מ״ג 1236.9 מ״ג
    סידן 18.6 מ״ג 149.1 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 3.3 מ״ג
    אשלגן 16.0 מ״ג 128.3 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 2.6 מ״ג
    סגור

קרם ברולה הוא קינוח צרפתי מפורסם שכולל קרם וניל מעודן ומעליו קרמל מתפצח, הוא אחד האהובים ביותר, ובצדק! והפעם – קבלו קרם ברולה פרווה, בלי מוצרי חלב בכלל.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
26 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה


אופן הכנה

  1. מחממים את התנור לחום של 150 מעלות.
  2. מניחים 8 כלים אישיים של קרם ברולה בתוך תבנית עמוקה.
  3. ממלאים את התבנית הגדולה במים חמים עד חצי מגובה כלי הברולה.
  4. מכניסים לסיר את הסויה לבישול, רבע כוס סוכר והווניל, ומביאים לרתיחה. מערבבים תוך כדי עד שהסוכר נמס.

    קרם ברולה פרווה 4
    מכניסים לסיר את הסויה לבישול

  5. טורפים בקערה את החלמונים ורבע כוס הסוכר הנותרת.
  6. יוצקים את הסויה החמה בזילוף איטי לקערת החלמונים תוך כדי טריפה מתמדת.
  7. מעבירים את התערובת דרך מסננת.
  8. יוצקים את הבלילה המסוננת לתוך הכלים האישיים שבתבנית.

    קרם ברולה פרווה 6
    מפזרים על פני הקרם שכבה אחידה של סוכר

  9. אופים את הקרם במשך 35-45 דקות עד שהוא מתייצב בשוליים ועדיין קצת רך במרכז.
  10. מוציאים מהתנור, מצננים מחוץ למקרר לטמפרטורת החדר.
  11. מעבירים לקירור של לפחות שעתיים עד שהקרם יציב לגמרי.
  12. לפני הגשה מפזרים על פני הקרם שכבה אחידה של סוכר ושורפים בעזרת מבער עד שהוא מתקרמל.

    קרם ברולה פרווה
    קרם ברולה פרווה. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: נעמה חן

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (21)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר להכין יום לפני אבל בלי הסוכר. לשים במקרר ולהצמיד לקרם הברולה ניילון נצמד כדי שלא ייווצר קרום. לפני ההגשה לפזר סוכר ולהבעיר

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות