רקע הנמל מעודכן

מי אמר בית ולא קיבל? מרק קוסקוס כמו שצריך

אין משהו יותר מנחם ובריא ממרק קוסקוס, תמרה אהרוני ועומר מילר מכינים לכם מתכון למרק קוסקוס משגע וטעים עם מלא ירקות שיחזקו אתכם וישאירו אתכם בריאים וחזקים
אין משהו יותר מנחם ובריא ממרק קוסקוס, תמרה אהרוני ועומר מילר מכינים לכם מתכון למרק קוסקוס משגע וטעים עם מלא ירקות שיחזקו אתכם וישאירו אתכם בריאים וחזקים
  • תמרה אהרוני ועומר מילר
שמרו
כשר
9 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    630
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 630.0 קק״ל 3780.2 קק״ל
    פחמימות 76.8 גרם 460.8 גרם
    שומן 12.2 גרם 73.2 גרם
    נתרן 639.5 מ״ג 3837.0 מ״ג
    חלבון 23.5 גרם 141.1 גרם
    סיבים תזונתיים 38.8 גרם 232.7 גרם
    שומן רווי 2.4 גרם 14.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 815.5 מ״ג 4892.8 מ״ג
    ברזל 7.8 מ״ג 46.9 מ״ג
    אשלגן 5036.1 מ״ג 30216.5 מ״ג
    אבץ 2.9 מ״ג 17.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    630
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 630.0 קק״ל 3780.2 קק״ל
    פחמימות 76.8 גרם 460.8 גרם
    שומן 12.2 גרם 73.2 גרם
    נתרן 639.5 מ״ג 3837.0 מ״ג
    חלבון 23.5 גרם 141.1 גרם
    סיבים תזונתיים 38.8 גרם 232.7 גרם
    שומן רווי 2.4 גרם 14.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 815.5 מ״ג 4892.8 מ״ג
    ברזל 7.8 מ״ג 46.9 מ״ג
    אשלגן 5036.1 מ״ג 30216.5 מ״ג
    אבץ 2.9 מ״ג 17.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרקים
תמרה אהרוני ועומר מילר
X

9 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מכינים את הקוסקוס: שופכים את הקוסקוס לתוך קערה רחבה, זולפים כפית וחצי שמן זית ומוסיפים מלח. מכסים את הקוסקוס במים רותחים ומערבבים. מכסים בניילון נצמד ומשהים 5 דקות עד לספיגת הנוזלים.
  2. קולפים וחותכים את הבצל, גזר, שורשים, דלורית כרשה, ותפו״א לקוביות בגודל של כ4 ס״מ, פורסים את גבעולי הסלרי ופורסים את הכרוב לרצועות.
  3. בסיר גדול- פודי מחממים שמן זית. כשהשמן חם מוסיפים את הבצל, סלרי וכרשה ומטגנים תוך ערבוב כ-3-4 דק’, מוסיפים את הגזר, השורשים והדלורית וממשיכים לערבב עוד כ-2-3 דק’.
  4. מוסיפים את תפוחי האדמה והכרוב ומוסיפים מים עד לגובה של כ-1-2 ס״מ מעל פני הירקות והעוף, מוסיפים את הכורכום מלח ופלפל ומביאים לרתיחה.
  5. מנמיכים את העוצמה בכיריים ומבשלים מכוסה כ-30 דק’, חותכים את הזוקיני לקוביות בגודל של כ4 ס״מ ומוסיפים לסיר, מוסיפים גם את החומוס המבושל ומבשלים כ-30 דק נוספות. לפני ההגשה מוסיפים את הפטרוזיליה.
  6. אחרי ההשריה, מערבבים את הקוסקוס מעט ומגישים את הקוסקוס עם המרק מעל.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מי אמר בית ולא קיבל? מרק קוסקוס כמו שצריך

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות