מילפיי פטריות: גם טבעוני וגם מושלם
מתכון לאלף שכבות או בשמו האחר "מילפיי", יונית צוקרמן ואמיר דן מכינים את הגרסה שלהם למילפיי פטריות, מנה טבעונית עשירה וטעימה
מתכון לאלף שכבות או בשמו האחר "מילפיי", יונית צוקרמן ואמיר דן מכינים את הגרסה שלהם למילפיי פטריות, מנה טבעונית עשירה וטעימה
- יונית צוקרמן ואמיר דן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 242.6 קק״ל 7277.5 קק״לפחמימות 15.0 גרם 449.7 גרםשומן 18.6 גרם 559.4 גרםנתרן 232.3 מ״ג 6969.2 מ״גחלבון 2.7 גרם 80.3 גרםסיבים תזונתיים 1.4 גרם 40.9 גרםשומן רווי 5.7 גרם 170.9 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 52.9 מ״ג 1588.1 מ״גברזל 0.8 מ״ג 22.6 מ״גאשלגן 53.7 מ״ג 1609.7 מ״גאבץ 116.7 מ״ג 3501.1 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה
-
קלוריות243
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 242.6 קק״ל 7277.5 קק״לפחמימות 15.0 גרם 449.7 גרםשומן 18.6 גרם 559.4 גרםנתרן 232.3 מ״ג 6969.2 מ״גחלבון 2.7 גרם 80.3 גרםסיבים תזונתיים 1.4 גרם 40.9 גרםשומן רווי 5.7 גרם 170.9 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 52.9 מ״ג 1588.1 מ״גברזל 0.8 מ״ג 22.6 מ״גאשלגן 53.7 מ״ג 1609.7 מ״גאבץ 116.7 מ״ג 3501.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 243 | כמות מנות 30 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
30 עלי בצק פילוחתוכים לריבועים לגודל 8 על 8
-
150 גרם שמן זית
-
100 גרם פרג
-
1 חבילה גבינת סויה
-
300 גרם פטריות שמפיניון
-
1 מיכל שמנת צמחית לבישול
-
4 שיני שום
-
1 בצל גדול
-
20 גרם חרדל גרגירים
-
1 כפית מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור טחון
01אופן ההכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות ואופים את דפיי הפילו עד להזהבה במשך 15 דקות.
- חותכים את הפטריות לפרוסות, קוצצים את הבצל ופורסים את השום.
- במחבת מטגנים את הבצל והשום עד להזהבה, מוסיפים פלפל שחור, מלח וחרדל.
- מוסיפים את הפטריות החתוכות ואת השמנת הצמחית לבישול ומבשלים 20 דקות.
- מכניסים את התערובת למעבד מזון- קנווד יחד עם 100 גרם גבינת סויה טבעונית וטוחנים עד לקבלת תערובת אחידה.
- מכניסים את התערובת לשק זילוף ומכניסים למקרר למשך שעה.
- מרכיבים את המנה: בצלחת בונים שכבות של עלה פילו מעליו מזלפים את הקרם, עוד עלה ועוד זילוף ומגישים.
01אופן ההכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות ואופים את דפיי הפילו עד להזהבה במשך 15 דקות.
- חותכים את הפטריות לפרוסות, קוצצים את הבצל ופורסים את השום.
- במחבת מטגנים את הבצל והשום עד להזהבה, מוסיפים פלפל שחור, מלח וחרדל.
- מוסיפים את הפטריות החתוכות ואת השמנת הצמחית לבישול ומבשלים 20 דקות.
- מכניסים את התערובת למעבד מזון- קנווד יחד עם 100 גרם גבינת סויה טבעונית וטוחנים עד לקבלת תערובת אחידה.
- מכניסים את התערובת לשק זילוף ומכניסים למקרר למשך שעה.
- מרכיבים את המנה: בצלחת בונים שכבות של עלה פילו מעליו מזלפים את הקרם, עוד עלה ועוד זילוף ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן