מלך מלכי המזרח – נתח סלמון בסאקה וג’ינג’ר
גוונו את התפריט עם מתכון לסלמון במשרה של סאקה, ג'ינג'ר, דבש, סויה ושום. מנה מצויינת וקלילה לארוחת צהריים או ערב שאפשר להגיש עם אורז או תוספת אחרת שאוהבים
גוונו את התפריט עם מתכון לסלמון במשרה של סאקה, ג'ינג'ר, דבש, סויה ושום. מנה מצויינת וקלילה לארוחת צהריים או ערב שאפשר להגיש עם אורז או תוספת אחרת שאוהבים
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 441.1 קק״ל 882.1 קק״לפחמימות 58.3 גרם 116.6 גרםשומן 20.4 גרם 40.9 גרםנתרן 224.4 מ״ג 448.8 מ״גחלבון 8.9 גרם 17.9 גרםסיבים תזונתיים 2.1 גרם 4.1 גרםשומן רווי 1.7 גרם 3.3 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 36.1 מ״ג 72.3 מ״גברזל 1.0 מ״ג 2.0 מ״גאשלגן 243.6 מ״ג 487.1 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 0.6 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 10 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות441
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 441.1 קק״ל 882.1 קק״לפחמימות 58.3 גרם 116.6 גרםשומן 20.4 גרם 40.9 גרםנתרן 224.4 מ״ג 448.8 מ״גחלבון 8.9 גרם 17.9 גרםסיבים תזונתיים 2.1 גרם 4.1 גרםשומן רווי 1.7 גרם 3.3 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 36.1 מ״ג 72.3 מ״גברזל 1.0 מ״ג 2.0 מ״גאשלגן 243.6 מ״ג 487.1 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 0.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 441 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
סלמון
הגשה
-
2 כוסות אורז לבן מבושל
-
1 חופן שומשום שחורמזרח מערב
-
1 גבעול בצל ירוקחתוך לטבעות
אופן הכנה
- שמים בקערה את הסאקה, הג’ינג’ר, הדבש והסויה ומערבבים היטב.
- מוסיפים לקערה את נתחי הסלמון ומשרים במשך כ-20 דקות לפחות (אפשר יותר).
- מחממים שמן במחבת ומטגנים את הנתחים במשך כמה דקות מכל צד, עד שהדג מתחיל להחליף את צבעו.
- מוסיפים למחבת את המשרה ומצמצמים במשך כמה דקות. הופכים שוב את הנתחים כדי שיקבלו את הרוטב משני הצדדים.
- מפזרים מעל שומשום שחור ובצל ירוק ומגישים על מצע אורז.
אופן הכנה
- שמים בקערה את הסאקה, הג’ינג’ר, הדבש והסויה ומערבבים היטב.
- מוסיפים לקערה את נתחי הסלמון ומשרים במשך כ-20 דקות לפחות (אפשר יותר).
- מחממים שמן במחבת ומטגנים את הנתחים במשך כמה דקות מכל צד, עד שהדג מתחיל להחליף את צבעו.
- מוסיפים למחבת את המשרה ומצמצמים במשך כמה דקות. הופכים שוב את הנתחים כדי שיקבלו את הרוטב משני הצדדים.
- מפזרים מעל שומשום שחור ובצל ירוק ומגישים על מצע אורז.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובה (1)
תודה על האתר קניתי סלמון ולא ידעתי מה לעשות איתו כעת אדע תודה יפה גרינברג