מרק כרובית מוקרם עם פסטו ירוקים
אולגה טוכשר מכינה לנו מרק כרובית מוקרם וטבעוני שמגישים עם פסטו ירוקים רענן וטרי שמשדרג את הטעם והכל במכשיר נינג'ה בלי מחבתות, סירים ובלגן
אולגה טוכשר מכינה לנו מרק כרובית מוקרם וטבעוני שמגישים עם פסטו ירוקים רענן וטרי שמשדרג את הטעם והכל במכשיר נינג'ה בלי מחבתות, סירים ובלגן
- אולגה טוכשר
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 436.8 קק״ל 1747.2 קק״לפחמימות 25.8 גרם 103.1 גרםשומן 33.4 גרם 133.7 גרםנתרן 941.4 מ״ג 3765.5 מ״גחלבון 12.4 גרם 49.8 גרםסיבים תזונתיים 7.4 גרם 29.6 גרםשומן רווי 3.5 גרם 14.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 231.4 מ״ג 925.6 מ״גברזל 4.1 מ״ג 16.4 מ״גאשלגן 1172.9 מ״ג 4691.8 מ״גאבץ 1.5 מ״ג 6.1 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 20 דק׳כולל 55 דק׳
-
קלוריות437
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 436.8 קק״ל 1747.2 קק״לפחמימות 25.8 גרם 103.1 גרםשומן 33.4 גרם 133.7 גרםנתרן 941.4 מ״ג 3765.5 מ״גחלבון 12.4 גרם 49.8 גרםסיבים תזונתיים 7.4 גרם 29.6 גרםשומן רווי 3.5 גרם 14.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 231.4 מ״ג 925.6 מ״גברזל 4.1 מ״ג 16.4 מ״גאשלגן 1172.9 מ״ג 4691.8 מ״גאבץ 1.5 מ״ג 6.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 14 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 55 דק׳ | קלוריות 437 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
מרק
-
2 כפות שמן קנולה
-
1 בצל בינוניחתוך לקוביות
-
2 שיני שוםקצוצות
-
1 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור טחון
-
1/2 כפית פפריקה מתוקה
-
1 כרובית בינוניתמפורקת לפרחים וחתוכה לקוביות בגודל 3 ס"מ
-
1 תפוח אדמה בינוניקלוף וחתוך לקוביות בגודל 3 ס"מ
-
3 1/2 כוסות מים
-
1 1/2 כוסות חלב סויהאו צמחי אחר לא ממותק
אופן הכנה
- מכינים את המרק: שמים בבלנדר נינג’ה את השמן, הבצל והשום, סוגרים את המכסה ולוחצים על הכפתור “צריבה” (saute).
- כשהתכנית מסתיימת, פותחים את המכסה ומוסיפים את התבלינים, הכרובית, תפוח האדמה, המים והחלב הצמחי.
- סוגרים את המכסה ולוחצים על הכפתור “מרק חלק” (smooth soup). התכנית מסתיימת כאשר המרק מבושל וטחון למרקם חלק וקרמי.
- מכינים את הפסטו: קולים את הצנוברים במחבת יבשה עד שהם מתחילים להזהיב.
- שמים בתוך הבלנדר את שני סוגי העלים, שמן הזית והצנוברים וטוחנים בפולסים עד לקבלת פסטו במרקם משחתי חלק.
- מגישים את המרק עם פסטו וצנוברים.
אופן הכנה
- מכינים את המרק: שמים בבלנדר נינג’ה את השמן, הבצל והשום, סוגרים את המכסה ולוחצים על הכפתור “צריבה” (saute).
- כשהתכנית מסתיימת, פותחים את המכסה ומוסיפים את התבלינים, הכרובית, תפוח האדמה, המים והחלב הצמחי.
- סוגרים את המכסה ולוחצים על הכפתור “מרק חלק” (smooth soup). התכנית מסתיימת כאשר המרק מבושל וטחון למרקם חלק וקרמי.
- מכינים את הפסטו: קולים את הצנוברים במחבת יבשה עד שהם מתחילים להזהיב.
- שמים בתוך הבלנדר את שני סוגי העלים, שמן הזית והצנוברים וטוחנים בפולסים עד לקבלת פסטו במרקם משחתי חלק.
- מגישים את המרק עם פסטו וצנוברים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן