מרק כרובית מוקרם עם פסטו ירוקים

אולגה טוכשר מכינה לנו מרק כרובית מוקרם וטבעוני שמגישים עם פסטו ירוקים רענן וטרי שמשדרג את הטעם והכל במכשיר נינג'ה בלי מחבתות, סירים ובלגן
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    55 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    14

מצרכים

מרק

פסטו ירוקים

אופן הכנה

  1. מכינים את המרק: שמים בבלנדר נינג’ה את השמן, הבצל והשום, סוגרים את המכסה ולוחצים על הכפתור “צריבה” (saute).
  2. כשהתכנית מסתיימת, פותחים את המכסה ומוסיפים את התבלינים, הכרובית, תפוח האדמה, המים והחלב הצמחי.
  3. סוגרים את המכסה ולוחצים על הכפתור “מרק חלק” (smooth soup). התכנית מסתיימת כאשר המרק מבושל וטחון למרקם חלק וקרמי.
  4. מכינים את הפסטו: קולים את הצנוברים במחבת יבשה עד שהם מתחילים להזהיב.
  5. שמים בתוך הבלנדר את שני סוגי העלים, שמן הזית והצנוברים וטוחנים בפולסים עד לקבלת פסטו במרקם משחתי חלק.
  6. מגישים את המרק עם פסטו וצנוברים.

    מרק כרובית מוקרם נינג'ה (צילום: הדר ברדה)
    מרק כרובית מוקרם נינג’ה (צילום: הדר ברדה)

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 318.1 קק״ל 1272.5 קק״ל
פחמימות 10.5 גרם 41.9 גרם
שומן 30.6 גרם 122.5 גרם
נתרן 874.1 מ״ג 3496.3 מ״ג
חלבון 7.1 גרם 28.5 גרם
סיבים תזונתיים 2.9 גרם 11.6 גרם
שומן רווי 3.2 גרם 12.6 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 189.8 מ״ג 759.1 מ״ג
ברזל 3.3 מ״ג 13.1 מ״ג
אשלגן 572.2 מ״ג 2288.9 מ״ג
אבץ 1.0 מ״ג 4.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody