-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 184.8 קק״ל 1478.8 קק״לפחמימות 24.8 גרם 198.5 גרםשומן 6.5 גרם 51.8 גרםנתרן 293.4 מ״ג 2347.5 מ״גחלבון 3.9 גרם 31.5 גרםסיבים תזונתיים 3.6 גרם 28.4 גרםשומן רווי 1.9 גרם 15.3 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 41.1 מ״ג 328.8 מ״גברזל 0.9 מ״ג 7.1 מ״גאשלגן 388.3 מ״ג 3106.2 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 1.8 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 15 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות185
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 184.8 קק״ל 1478.8 קק״לפחמימות 24.8 גרם 198.5 גרםשומן 6.5 גרם 51.8 גרםנתרן 293.4 מ״ג 2347.5 מ״גחלבון 3.9 גרם 31.5 גרםסיבים תזונתיים 3.6 גרם 28.4 גרםשומן רווי 1.9 גרם 15.3 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 41.1 מ״ג 328.8 מ״גברזל 0.9 מ״ג 7.1 מ״גאשלגן 388.3 מ״ג 3106.2 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 1.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 185 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
הגשה
-
1/4 כוס בוטנים קלויים
אופן הכנה
- קולפים וקוצצים דק את הבצל והשום. אפשר לכתוש את השום באמצעות כותש השום המושלם הזה.
- קולפים וחותכים לקוביות את הבטטה, תפוח האדמה והגזרים.
- מחממים את שני סוגי השמן בסיר גדול ומטגנים את הבצל והשום עד להזהבה קלה. מתבלים בקארי וכורכום ומערבבים.
- מוסיפים לסיר את הבטטות, הגזרים ותפוח האדמה ומערבבים היטב.
- מוסיפים לסיר את המים עד לכיסוי הירקות, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים עם מכסה כ-30 דקות, או עד שהירקות מתרככים.
- מעבירים את תכולת הסיר למעבד מזון (אם צריך - בשתי נגלות) וטוחנים עד שמתקבלת תערובת אחידה. מדללים במי הבישול עד לקבלת מרקם רצוי.
- מוסיפים את רוטב הסויה וקרם הקוקוס וממשיכים לטחון עוד חצי דקה. במידת הצורך מתקנים את התיבול.
- מגישים מיד עם קצת בוטנים קצוצים.
אופן הכנה
- קולפים וקוצצים דק את הבצל והשום. אפשר לכתוש את השום באמצעות כותש השום המושלם הזה.
- קולפים וחותכים לקוביות את הבטטה, תפוח האדמה והגזרים.
- מחממים את שני סוגי השמן בסיר גדול ומטגנים את הבצל והשום עד להזהבה קלה. מתבלים בקארי וכורכום ומערבבים.
- מוסיפים לסיר את הבטטות, הגזרים ותפוח האדמה ומערבבים היטב.
- מוסיפים לסיר את המים עד לכיסוי הירקות, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים עם מכסה כ-30 דקות, או עד שהירקות מתרככים.
- מעבירים את תכולת הסיר למעבד מזון (אם צריך - בשתי נגלות) וטוחנים עד שמתקבלת תערובת אחידה. מדללים במי הבישול עד לקבלת מרקם רצוי.
- מוסיפים את רוטב הסויה וקרם הקוקוס וממשיכים לטחון עוד חצי דקה. במידת הצורך מתקנים את התיבול.
- מגישים מיד עם קצת בוטנים קצוצים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (5)
תודה לכם על המתכון 🙂
בשמחה! תודה לך! אנחנו שמחים שאת נהנית!
אמלה ואבלה.. יצא מושלם!!
במה אפשר להמיר את הבטטה למי שלא אוהב?
אפשר להמיר את הבטטה בדלעת או דלעת ערמונים. בהצלחה!