סלט אטריות אורז עם עוף וירקות

איילת הירשמן מכינה סלט שהוא ארוחה שלמה ומאוזנת: סלט אטריות אורז עם עוף וירקות ברוטב אסייתי מרענן. והבונוס? המנה נטולת גלוטן
איילת הירשמן מכינה סלט שהוא ארוחה שלמה ומאוזנת: סלט אטריות אורז עם עוף וירקות ברוטב אסייתי מרענן. והבונוס? המנה נטולת גלוטן
  • איילת הירשמן
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    329
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 328.6 קק״ל 1971.5 קק״ל
    פחמימות 49.2 גרם 295.3 גרם
    שומן 7.8 גרם 46.8 גרם
    נתרן 709.1 מ״ג 4254.4 מ״ג
    חלבון 17.4 גרם 104.5 גרם
    סיבים תזונתיים 2.7 גרם 16.3 גרם
    שומן רווי 0.8 גרם 4.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 38.3 מ״ג 229.9 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 5.6 מ״ג
    אשלגן 304.7 מ״ג 1828.1 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 2.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    329
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 328.6 קק״ל 1971.5 קק״ל
    פחמימות 49.2 גרם 295.3 גרם
    שומן 7.8 גרם 46.8 גרם
    נתרן 709.1 מ״ג 4254.4 מ״ג
    חלבון 17.4 גרם 104.5 גרם
    סיבים תזונתיים 2.7 גרם 16.3 גרם
    שומן רווי 0.8 גרם 4.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 38.3 מ״ג 229.9 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 5.6 מ״ג
    אשלגן 304.7 מ״ג 1828.1 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 2.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
סלטים
איילת הירשמן
X

1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

סלט

הגשה


אופן הכנה

  1. מכינים את העוף: חותכים את חזה העוף ל-4 חלקים.
  2. קולפים את שורש הג’ינג’ר וחותכים גס. קוצצים דק את הבצל הירוק ואת הכוסברה.
  3. ממלאים סיר בינוני במים, מוסיפים את חזה העוף, ממליחים, מוסיפים את שורש הג’ינג’ר, הבצל הירוק והכוסברה, מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים 3 דקות בלבד. מכבים את הלהבה, מכסים את הסיר ומשהים 10 דקות. מוציאים את העוף לקרש חיתוך, מצננים קצת וקורעים עם כיוון הסיבים לרצועות.
  4. מכינים את הרוטב: קולפים ופורסים לפרוסות דקות את הבצל הסגול.
  5. מערבבים בקערה שבה עומדים להגיש את הסלט את החומץ והסוכר, מוסיפים את הבצל ומערבבים, מוסיפים את רוטב הצ’ילי, מיץ הלימון ושמן השומשום וטורפים.
  6. מבשלים את אטריות האורז לפי הוראות היצרן. מסננים, שוטפים במים קרים ומוסיפים לקערה.
  7. חותכים את הגזר והמלפפון לג’וליאנים דקים וקוצצים גס את הכוסברה
  8. מוסיפים את הירקות ואת הכוסברה והג’ינג’ר הכבוש ומערבבים. מטפטפים מלמעלה את שמן השומשום. מאחסנים במקרר עד לאכילה (עד יומיים).
  9. לפני ההגשה, מוסיפים את הבוטנים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סלט אטריות אורז עם עוף וירקות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות