-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 659.7 קק״ל 1319.3 קק״לפחמימות 54.5 גרם 109.0 גרםשומן 51.5 גרם 102.9 גרםנתרן 561.6 מ״ג 1123.2 מ״גחלבון 16.8 גרם 33.7 גרםסיבים תזונתיים 12.8 גרם 25.6 גרםשומן רווי 6.1 גרם 12.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 367.9 מ״ג 735.9 מ״גברזל 10.1 מ״ג 20.3 מ״גאשלגן 2184.5 מ״ג 4368.9 מ״גאבץ 1.8 מ״ג 3.7 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 15 דק׳כולל 15 דק׳
-
קלוריות660
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 659.7 קק״ל 1319.3 קק״לפחמימות 54.5 גרם 109.0 גרםשומן 51.5 גרם 102.9 גרםנתרן 561.6 מ״ג 1123.2 מ״גחלבון 16.8 גרם 33.7 גרםסיבים תזונתיים 12.8 גרם 25.6 גרםשומן רווי 6.1 גרם 12.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 367.9 מ״ג 735.9 מ״גברזל 10.1 מ״ג 20.3 מ״גאשלגן 2184.5 מ״ג 4368.9 מ״גאבץ 1.8 מ״ג 3.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 15 דק׳ | קלוריות 660 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
סלט
-
1 שקית זיפלוק גדולה
-
1 כרוב סגול בינוני
-
1 פלפל צהוב גדול
-
1/4 כוס שומשום
-
1/4 כוס גרעיני חמנייה
רוטב
-
1 קורט מלח דק
-
2 כפות רוטב סויה
-
4 כפות שמן זית
-
3 כפות מיץ לימוןמיץ מחצי לימון
-
2 כפות שמן שומשום
-
1 כפית דבש
-
1/2 פלפל צ’ילי ירוק בינוניקצוץ דק
קישוט
-
5 גבעולי בצל ירוקפרוסים דק
אופן הכנה
- מכינים את הרוטב: לשקית זיפלוק מכניסים מלח, סויה, שמן זית, מיץ לימון, שמן שומשום, דבש ופלפל חריף ומערבבים היטב.
- מכינים את הסלט: חותכים את הכרוב לרצועות דקות ופורסים את הפלפל הצהוב.
- קולים במחבת את השומשום והגרעיני חמנייה כשתי דקות.
- מכניסים את הירקות והגרעינים לשקית עם הרוטב, אוטמים היטב ומערבבים.
- קוצצים בצל ירוק ומפזרים מעל הסלט המוכן. בתיאבון.
אופן הכנה
- מכינים את הרוטב: לשקית זיפלוק מכניסים מלח, סויה, שמן זית, מיץ לימון, שמן שומשום, דבש ופלפל חריף ומערבבים היטב.
- מכינים את הסלט: חותכים את הכרוב לרצועות דקות ופורסים את הפלפל הצהוב.
- קולים במחבת את השומשום והגרעיני חמנייה כשתי דקות.
- מכניסים את הירקות והגרעינים לשקית עם הרוטב, אוטמים היטב ומערבבים.
- קוצצים בצל ירוק ומפזרים מעל הסלט המוכן. בתיאבון.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן