סלט קפרזה ברוטב מיוחד
סלט קפרזה איטלקי עם טוויסט של שי-לי ליפא, שמוסיפה רוטב פסטו כוסברה שמוסיף למנה טעמים יותר מקומיים. סלט כייפי וקליל שמגישים בצלחת אחת והתוצאה יפייפיה
סלט קפרזה איטלקי עם טוויסט של שי-לי ליפא, שמוסיפה רוטב פסטו כוסברה שמוסיף למנה טעמים יותר מקומיים. סלט כייפי וקליל שמגישים בצלחת אחת והתוצאה יפייפיה
- שי-לי ליפא
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 285.4 קק״ל 1426.8 קק״לפחמימות 6.7 גרם 33.7 גרםשומן 23.5 גרם 117.6 גרםנתרן 686.4 מ״ג 3432.1 מ״גחלבון 12.2 גרם 61.1 גרםסיבים תזונתיים 2.4 גרם 11.9 גרםשומן רווי 7.6 גרם 38.2 גרםכולסטרול 23.6 מ״ג 118.0 מ״גסידן 270.1 מ״ג 1350.4 מ״גברזל 1.1 מ״ג 5.5 מ״גאשלגן 497.5 מ״ג 2487.7 מ״גאבץ 1.1 מ״ג 5.3 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 15 דק׳כולל 15 דק׳
-
קלוריות285
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 285.4 קק״ל 1426.8 קק״לפחמימות 6.7 גרם 33.7 גרםשומן 23.5 גרם 117.6 גרםנתרן 686.4 מ״ג 3432.1 מ״גחלבון 12.2 גרם 61.1 גרםסיבים תזונתיים 2.4 גרם 11.9 גרםשומן רווי 7.6 גרם 38.2 גרםכולסטרול 23.6 מ״ג 118.0 מ״גסידן 270.1 מ״ג 1350.4 מ״גברזל 1.1 מ״ג 5.5 מ״גאשלגן 497.5 מ״ג 2487.7 מ״גאבץ 1.1 מ״ג 5.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 15 דק׳ | קלוריות 285 | כמות מנות 5 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
3 עגבניות בינוניות
-
30 עגבניות שרי קטנותרצוי ב3 צבעים
-
1קופסה או 150 גרם גבינת מוצרלה
פסטו כוסברה
-
1 צרור כוסברה
-
1/2 צרור בזיליקום
-
6 אגוזי פקאן גדולים
-
1 שן שום
-
1 כפית שטוחה מלח דק
-
1 כפית שטוחה פלפל שחור גרוס
-
1/3 כוס שמן זית
אופן הכנה
- מכינים את הפסטו: מרסקים כוסברה, בזיליקום, אגוזי פקאן, שום ומעט מלח ופלפל במעבד מזון עד לקבלת תערובת קצוצה. מוסיפים שמן זית בזילוף איטי תוך כדי ערבול, עד שמתקבל רוטב.
- טועמים ומתקנים תיבול. אפשר לשמור את הרוטב בכלי אטום במקרר עד שבוע.
- מכינים את הסלט: מסדרים עגבניות פרוסות בעובי 1/2 ס”מ ועגבניות שרי חצויות בצלחת הגשה, מסננים את כדורי המוצרלה, קורעים פיסות גדולות ומניחים על העגבניות. מתבלים במעט מלח גס ופלפל גרוס, יוצקים רוטב פסטו ומגישים מיד.
אופן הכנה
- מכינים את הפסטו: מרסקים כוסברה, בזיליקום, אגוזי פקאן, שום ומעט מלח ופלפל במעבד מזון עד לקבלת תערובת קצוצה. מוסיפים שמן זית בזילוף איטי תוך כדי ערבול, עד שמתקבל רוטב.
- טועמים ומתקנים תיבול. אפשר לשמור את הרוטב בכלי אטום במקרר עד שבוע.
- מכינים את הסלט: מסדרים עגבניות פרוסות בעובי 1/2 ס”מ ועגבניות שרי חצויות בצלחת הגשה, מסננים את כדורי המוצרלה, קורעים פיסות גדולות ומניחים על העגבניות. מתבלים במעט מלח גס ופלפל גרוס, יוצקים רוטב פסטו ומגישים מיד.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן