הכי שוקולדית והכי לילדים: עוגת שוקולד בחושה
כל אחד צריך שיהיה לו מתכון של עוגת שוקולד בחושה שמכינים בקערה אחת. עוגה רכה ואוורירית עם ציפוי עשיר של שוקולד חלב ואגוזים
כל אחד צריך שיהיה לו מתכון של עוגת שוקולד בחושה שמכינים בקערה אחת. עוגה רכה ואוורירית עם ציפוי עשיר של שוקולד חלב ואגוזים
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 6307.8 קק״ל 6307.8 קק״לפחמימות 829.0 גרם 829.0 גרםשומן 319.9 גרם 319.9 גרםנתרן 4664.5 מ״ג 4664.5 מ״גחלבון 82.7 גרם 82.7 גרםסיבים תזונתיים 42.5 גרם 42.5 גרםשומן רווי 79.3 גרם 79.3 גרםכולסטרול 23.0 מ״ג 23.0 מ״גסידן 376.0 מ״ג 376.0 מ״גברזל 19.5 מ״ג 19.5 מ״גאשלגן 2127.8 מ״ג 2127.8 מ״גאבץ 12.5 מ״ג 12.5 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה
-
קלוריות6308
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 6307.8 קק״ל 6307.8 קק״לפחמימות 829.0 גרם 829.0 גרםשומן 319.9 גרם 319.9 גרםנתרן 4664.5 מ״ג 4664.5 מ״גחלבון 82.7 גרם 82.7 גרםסיבים תזונתיים 42.5 גרם 42.5 גרםשומן רווי 79.3 גרם 79.3 גרםכולסטרול 23.0 מ״ג 23.0 מ״גסידן 376.0 מ״ג 376.0 מ״גברזל 19.5 מ״ג 19.5 מ״גאשלגן 2127.8 מ״ג 2127.8 מ״גאבץ 12.5 מ״ג 12.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 6308 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוגה
-
3 כוסות קמח לבן
-
2 כוסות סוכר לבן
-
1 כוס אבקת קקאו
-
1/2 כפית מלח דק
-
1 כפית גדושה אבקת סודה לשתייה
-
1 כוס שמן קנולה
-
2 גביעי שמנת חמוצה יטבתה 15%או יוגורט או לבן
-
1 1/4 כוסות מי סודה
ציפוי
-
100 גרם שוקולד חלב
-
1 חופן אגוזי מלךקלויים וקצוצים
אופן הכנה
- מכינים את העוגה: מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים את התבניות.
- מערבבים בקערה בעזרת מטרפה את קמח, סוכר, קקאו, מלח ואבקת סודה לשתייה.
- מוסיפים שמן, לבן וסודה (משקה). ממשיכים לטרוף עד לקבלת תערובת אחידה ללא גושים.
- מוזגים את התערובת בצורה שווה בין שתי התבניות.
- מכניסים לתנור ואופים 45 דקות (עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש). מוציאים מהתנור ומקררים.
- מכינים את הציפוי: ממיסים את שוקולד החלב בקערה (במיקרו או בבן מארי) ומערבבים עם האגוזים. מצפים את העוגה ומגישים.
אופן הכנה
- מכינים את העוגה: מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים את התבניות.
- מערבבים בקערה בעזרת מטרפה את קמח, סוכר, קקאו, מלח ואבקת סודה לשתייה.
- מוסיפים שמן, לבן וסודה (משקה). ממשיכים לטרוף עד לקבלת תערובת אחידה ללא גושים.
- מוזגים את התערובת בצורה שווה בין שתי התבניות.
- מכניסים לתנור ואופים 45 דקות (עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש). מוציאים מהתנור ומקררים.
- מכינים את הציפוי: ממיסים את שוקולד החלב בקערה (במיקרו או בבן מארי) ומערבבים עם האגוזים. מצפים את העוגה ומגישים.
הערות
- המתכון מתאים לשתי תבניות אינגליש קייק קטנות
הערות
- המתכון מתאים לשתי תבניות אינגליש קייק קטנות
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן