פאד תאי עוף וירקות של ישראל אהרוני

תמיד רציתם להכין פאד תאי בבית ולא ידעתם איך? בואו ללמוד מהטוב ביותר איך עושים את זה נכון. השף ישראל אהרוני מלמד כיצד להכין פאד תאי עוף וירקות
תמיד רציתם להכין פאד תאי בבית ולא ידעתם איך? בואו ללמוד מהטוב ביותר איך עושים את זה נכון. השף ישראל אהרוני מלמד כיצד להכין פאד תאי עוף וירקות
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
20 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    19
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    418
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 417.7 קק״ל 1670.7 קק״ל
    פחמימות 31.1 גרם 124.5 גרם
    שומן 19.8 גרם 79.0 גרם
    נתרן 419.7 מ״ג 1678.7 מ״ג
    חלבון 31.5 גרם 126.1 גרם
    סיבים תזונתיים 2.3 גרם 9.1 גרם
    שומן רווי 2.4 גרם 9.8 גרם
    כולסטרול 147.7 מ״ג 590.8 מ״ג
    סידן 60.4 מ״ג 241.4 מ״ג
    ברזל 1.8 מ״ג 7.2 מ״ג
    אשלגן 296.2 מ״ג 1184.9 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 2.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    19
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    418
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 417.7 קק״ל 1670.7 קק״ל
    פחמימות 31.1 גרם 124.5 גרם
    שומן 19.8 גרם 79.0 גרם
    נתרן 419.7 מ״ג 1678.7 מ״ג
    חלבון 31.5 גרם 126.1 גרם
    סיבים תזונתיים 2.3 גרם 9.1 גרם
    שומן רווי 2.4 גרם 9.8 גרם
    כולסטרול 147.7 מ״ג 590.8 מ״ג
    סידן 60.4 מ״ג 241.4 מ״ג
    ברזל 1.8 מ״ג 7.2 מ״ג
    אשלגן 296.2 מ״ג 1184.9 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 2.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
20 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה


אופן הכנה

  1. משרים את האטריות במים חמים כ-15 דקות, מסננים ושומרים במים קרים עד להגשה. כותשים את השום, מגררים את הג’ינג’ר, פורסים לפרוסות דקות את הצ’ילי, חותכים לרצועות דקות את הגזר ואת העוף, חותכים את הבצל הירוק באלכסון לחתיכות קטנות.
  2. טורפים את הביצים, קוצצים את הבוטנים והכוסברה, חותכים את הליים לפלחים.
  3. מחממים את השמן בווק או מחבת רחבה. מוסיפים את העוף והירקות ומטגנים כ-5 דקות.
  4. יוצרים גומה במרכז המחבת, יוצקים לתוכה את הביצים ומערבבים נמרצות עם הכף עד שנוצרת ביצה מקושקשת.
  5. מסננים את האטריות ומוסיפים למחבת, מטגנים כ-2 דקות.
  6. מוסיפים את כל רכיבי הרוטב, מערבבים היטב ומבשלים כ-2 דקות נוספות.
  7. מכבים את הלהבה ומוסיפים את הנבטים והבצל הירוק. מפזרים מעל בוטנים וכוסברה, מקשטים בפלחי ליים ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פאד תאי עוף וירקות של ישראל אהרוני

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות