פאד תאי עוף וירקות של ישראל אהרוני

תמיד רציתם להכין פאד תאי בבית ולא ידעתם איך? בואו ללמוד מהטוב ביותר איך עושים את זה נכון. השף ישראל אהרוני מלמד כיצד להכין פאד תאי עוף וירקות
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    19

מצרכים

אופן הכנה

  1. משרים את האטריות במים חמים כ-15 דקות, מסננים ושומרים במים קרים עד להגשה. כותשים את השום, מגררים את הג’ינג’ר, פורסים לפרוסות דקות את הצ’ילי, חותכים לרצועות דקות את הגזר ואת העוף, חותכים את הבצל הירוק באלכסון לחתיכות קטנות.
  2. טורפים את הביצים, קוצצים את הבוטנים והכוסברה, חותכים את הליים לפלחים.
  3. מחממים את השמן בווק או מחבת רחבה. מוסיפים את העוף והירקות ומטגנים כ-5 דקות.
  4. יוצרים גומה במרכז המחבת, יוצקים לתוכה את הביצים ומערבבים נמרצות עם הכף עוד שנוצרת ביצה מקושקשת.
  5. מסננים את האטריות ומוסיפים למחבת, מטגנים כ-2 דקות.
  6. מוסיפים את כל רכיבי הרוטב, מערבבים היטב ומבשלים כ-2 דקות נוספות.
  7. מכבים את הלהבה ומוסיפים את הנבטים והבצל הירוק. מפזרים מעל בוטנים וכוסברה, מקשטים בפלחי ליים ומגישים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 419.8 קק״ל 1679.3 קק״ל
פחמימות 33.8 גרם 135.1 גרם
שומן 18.9 גרם 75.4 גרם
נתרן 1176.9 מ״ג 4707.7 מ״ג
חלבון 30.9 גרם 123.7 גרם
סיבים תזונתיים 2.6 גרם 10.5 גרם
שומן רווי 2.5 גרם 10.2 גרם
כולסטרול 183.9 מ״ג 735.6 מ״ג
סידן 69.4 מ״ג 277.6 מ״ג
ברזל 2.1 מ״ג 8.3 מ״ג
אשלגן 447.3 מ״ג 1789.2 מ״ג
אבץ 1.3 מ״ג 5.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody