
-
זמן הכנה30 דקות
-
זמן כולל30 דקות
-
רמת קושיבינונית
-
מרכיבים19
מצרכים
פאד תאי
-
200 גרם אטריות אורז בעובי 3 מ”מ
-
3 כפות שמן קנולה
-
3 שיני שום
-
1 ס"מ שורש ג’ינג’ר
-
1 פלפל צ’ילי אדום בינוני
-
1 גזר בינוני
-
1 חזה עוף שלם בינוני
-
2 ביצים L
רוטב
-
4 כפות רוטב סויה
-
1 כף רוטב סויה מתוקה
-
2 כפות רכז תמרהינדי
-
2 כפות סוכר לבן
-
1 כפית שמן שומשום
-
12 כפות מים
הגשה
-
1 חבילה נבטים סיניים
-
2 גבעולי בצל ירוק
-
1 גבעול כוסברה
-
1/4 כוס בוטנים קלויים
-
1 ליים בינוני
אופן הכנה
- משרים את האטריות במים חמים כ-15 דקות, מסננים ושומרים במים קרים עד להגשה. כותשים את השום, מגררים את הג’ינג’ר, פורסים לפרוסות דקות את הצ’ילי, חותכים לרצועות דקות את הגזר ואת העוף, חותכים את הבצל הירוק באלכסון לחתיכות קטנות.
- טורפים את הביצים, קוצצים את הבוטנים והכוסברה, חותכים את הליים לפלחים.
- מחממים את השמן בווק או מחבת רחבה. מוסיפים את העוף והירקות ומטגנים כ-5 דקות.
- יוצרים גומה במרכז המחבת, יוצקים לתוכה את הביצים ומערבבים נמרצות עם הכף עד שנוצרת ביצה מקושקשת.
- מסננים את האטריות ומוסיפים למחבת, מטגנים כ-2 דקות.
- מוסיפים את כל רכיבי הרוטב, מערבבים היטב ומבשלים כ-2 דקות נוספות.
- מכבים את הלהבה ומוסיפים את הנבטים והבצל הירוק. מפזרים מעל בוטנים וכוסברה, מקשטים בפלחי ליים ומגישים.
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
4
מנות
קלוריות
409.0
קק״ל
1635.9
קק״ל
פחמימות
30.9
גרם
123.4
גרם
שומן
19.2
גרם
76.8
גרם
נתרן
694.4
מ״ג
2777.4
מ״ג
חלבון
30.9
גרם
123.4
גרם
סיבים תזונתיים
2.4
גרם
9.5
גרם
שומן רווי
2.3
גרם
9.2
גרם
כולסטרול
183.6
מ״ג
734.4
מ״ג
סידן
67.2
מ״ג
268.7
מ״ג
ברזל
1.8
מ״ג
7.3
מ״ג
אשלגן
445.3
מ״ג
1781.2
מ״ג
אבץ
1.3
מ״ג
5.0
מ״ג
תגובות (0)