פריטטה קפרזה עם עגבניות ומוצרלה
שי-לי ליפא משדרגת את החביתה ומכינה פריטטה קפרזה עם עגבניות וגבינת מוצרלה בניחוח איטלקי. סלט קטן ליד ויש לכם ארוחת ערב קלילה ומהירה
שי-לי ליפא משדרגת את החביתה ומכינה פריטטה קפרזה עם עגבניות וגבינת מוצרלה בניחוח איטלקי. סלט קטן ליד ויש לכם ארוחת ערב קלילה ומהירה
- שי-לי ליפא
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 191.2 קק״ל 764.9 קק״לפחמימות 6.2 גרם 24.9 גרםשומן 11.6 גרם 46.4 גרםנתרן 686.7 מ״ג 2746.9 מ״גחלבון 15.2 גרם 60.9 גרםסיבים תזונתיים 1.6 גרם 6.3 גרםשומן רווי 3.2 גרם 12.6 גרםכולסטרול 443.1 מ״ג 1772.4 מ״גסידן 67.6 מ״ג 270.5 מ״גברזל 1.7 מ״ג 6.7 מ״גאשלגן 441.7 מ״ג 1766.9 מ״גאבץ 1.1 מ״ג 4.3 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 5 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות191
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 191.2 קק״ל 764.9 קק״לפחמימות 6.2 גרם 24.9 גרםשומן 11.6 גרם 46.4 גרםנתרן 686.7 מ״ג 2746.9 מ״גחלבון 15.2 גרם 60.9 גרםסיבים תזונתיים 1.6 גרם 6.3 גרםשומן רווי 3.2 גרם 12.6 גרםכולסטרול 443.1 מ״ג 1772.4 מ״גסידן 67.6 מ״ג 270.5 מ״גברזל 1.7 מ״ג 6.7 מ״גאשלגן 441.7 מ״ג 1766.9 מ״גאבץ 1.1 מ״ג 4.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 191 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
6 ביצים L
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
2 שיני שום
-
10 עלי בזיליקום
-
3 עגבניות בינוניות
-
1 כדור גבינת מוצרלה
שימון
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- קולפים וקוצצים דק את שיני השום. אפשר לכתוש את השום באמצעות כותש השום המושלם הזה.
- חותכים את עלי הבזיליקום לרצועות דקות.
- פורסים את העגבניות ואת המוצרלה לפרוסות בעובי 1/2 ס”מ.
- טורפים ביצים בקערה גדולה. מוסיפים שום ועלי בזיליקום, מתבלים במלח ופלפל שחור ומערבבים.
- מחממים מחבת בינונית על להבה בינונית. משמנים בתרסיס שמן, יוצקים את תערובת הביצים, מניחים מעל פרוסות עגבנייה ומוצרלה. מבשלים כ-3 דקות עד ששולי הפריטטה מתחילים להתייצב.
- מעבירים את המחבת לתנור ואופים בתנור החם כ-15 דקות עד שהפריטטה זהובה קלות.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- קולפים וקוצצים דק את שיני השום. אפשר לכתוש את השום באמצעות כותש השום המושלם הזה.
- חותכים את עלי הבזיליקום לרצועות דקות.
- פורסים את העגבניות ואת המוצרלה לפרוסות בעובי 1/2 ס”מ.
- טורפים ביצים בקערה גדולה. מוסיפים שום ועלי בזיליקום, מתבלים במלח ופלפל שחור ומערבבים.
- מחממים מחבת בינונית על להבה בינונית. משמנים בתרסיס שמן, יוצקים את תערובת הביצים, מניחים מעל פרוסות עגבנייה ומוצרלה. מבשלים כ-3 דקות עד ששולי הפריטטה מתחילים להתייצב.
- מעבירים את המחבת לתנור ואופים בתנור החם כ-15 דקות עד שהפריטטה זהובה קלות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן