פריטטה קפרזה עם עגבניות ומוצרלה

שי-לי ליפא משדרגת את החביתה ומכינה פריטטה קפרזה עם עגבניות וגבינת מוצרלה בניחוח איטלקי. סלט קטן ליד ויש לכם ארוחת ערב קלילה ומהירה
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    5 דקות
  • זמן כולל
    25 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    8

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. קולפים וקוצצים דק את שיני השום. חותכים את עלי הבזיליקום לרצועות דקות.
  3. פורסים את העגבניות ואת המוצרלה לפרוסות בעובי 1/2 ס”מ.
  4. טורפים ביצים בקערה גדולה. מוסיפים שום ועלי בזיליקום, מתבלים במלח ופלפל שחור ומערבבים.
  5. מחממים מחבת בינונית על להבה בינונית. משמנים בתרסיס שמן, יוצקים את תערובת הביצים, מניחים מעל פרוסות עגבנייה ומוצרלה. מבשלים כ-3 דקות עד ששולי הפריטטה מתחילים להתייצב.
  6. מעבירים את המחבת לתנור ואופים בתנור החם כ-15 דקות עד שהפריטטה זהובה קלות.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 159.9 קק״ל 639.5 קק״ל
פחמימות 5.0 גרם 20.0 גרם
שומן 9.3 גרם 37.1 גרם
נתרן 520.3 מ״ג 2081.1 מ״ג
חלבון 12.9 גרם 51.8 גרם
סיבים תזונתיים 1.5 גרם 6.1 גרם
שומן רווי 2.7 גרם 10.8 גרם
כולסטרול 380.7 מ״ג 1522.8 מ״ג
סידן 68.2 מ״ג 273.0 מ״ג
ברזל 2.1 מ״ג 8.3 מ״ג
אשלגן 422.7 מ״ג 1690.9 מ״ג
אבץ 1.2 מ״ג 4.6 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody