צ’יפס אמסטרדם בנינג’ה ספידי
צ'יפס קריספי מבחוץ ונימוח מבפנים, קל ומהיר להכנה בנינג'ה ספידי - בלי טיגון עמוק וכמעט בלי שמן, התוספת המושלמת לארוחה ללא רגשות אשם
צ'יפס קריספי מבחוץ ונימוח מבפנים, קל ומהיר להכנה בנינג'ה ספידי - בלי טיגון עמוק וכמעט בלי שמן, התוספת המושלמת לארוחה ללא רגשות אשם
- חיה טבואדה
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 230.1 קק״ל 690.2 קק״לפחמימות 30.0 גרם 90.0 גרםשומן 10.0 גרם 30.0 גרםנתרן 260.0 מ״ג 780.0 מ״גחלבון 3.3 גרם 10.0 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 0.7 גרם 2.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאשלגן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים3
-
הכנה 10 דק׳כולל שעה ו-10 דק׳
-
קלוריות230
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 230.1 קק״ל 690.2 קק״לפחמימות 30.0 גרם 90.0 גרםשומן 10.0 גרם 30.0 גרםנתרן 260.0 מ״ג 780.0 מ״גחלבון 3.3 גרם 10.0 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 0.7 גרם 2.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאשלגן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 3 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל שעה ו-10 דק׳ | קלוריות 230 | כמות מנות 3 |
---|
מצרכים
מצרכים
צ'יפס אמסטרדם
-
500 גרם תפוחי אדמהמזן דזירה או כל זן אחר שמתאים לטיגון
-
3 כפות שמן קנולה
-
1 קורט מלח גס
אופן הכנה
- מקלפים את תפו״א ופורסים אותם לצ’יפס עבים (1 ס”מ עובי).
- משרים בקערה עם מי קרח למשך 30 דקות (כדי להיפטר מעודף עמילן).
- מסננים ושוטפים היטב ומייבשים היטב על מגבת מטבח ונייר סופג - ככל שה’ציפס יהיו יבשים יותר - כך יצאו קריספיים וטעימים יותר!
- מעבירים אותם לקערה יחד עם השמן ומערבבים היטב.
- פותחים את מכשיר הנינג’ה ספידי, מכניסים את צלחת הטיגון עם הרגליים מקופלות למיקום התחתון ומעבירים את המתג החכם למצב טיגון באוויר/בישול; בוחרים בתכנית טיגון באוויר חם - מכוונים את הטמפרטורה ל-200 מעלות צלסיוס ואת הזמן ל-25 דקות.
- סוגרים את המכסה, לוחצים על כפתור התחלה/עצירה, ומפעילים את המכשיר הריק לצורך חימום מקדים של 5 דקות.
- פותחים את המכסה ומסדרים מעל צלחת הטיגון את הצ’יפס בערימה אחידה. סוגרים, וממשיכים את תהליך הטיגון למשך 20 דקות נותרות.
- לאחר כ-10 דקות, פותחים ומערבבים; סוגרים וממשיכים בטיגון.
- לאחר 20 דקות בודקים - במידה והצ’יפס מוכן מסיימים בישול; במידה ורוצים אקסטרה קראנץ’ או צבע, מסיימים את כל זמן הטיגון.
- מגישים עם כל הדיפים שאתם אוהבים - קטשופ, מיונז, חרדל וכו’.
אופן הכנה
- מקלפים את תפו״א ופורסים אותם לצ’יפס עבים (1 ס”מ עובי).
- משרים בקערה עם מי קרח למשך 30 דקות (כדי להיפטר מעודף עמילן).
- מסננים ושוטפים היטב ומייבשים היטב על מגבת מטבח ונייר סופג - ככל שה’ציפס יהיו יבשים יותר - כך יצאו קריספיים וטעימים יותר!
- מעבירים אותם לקערה יחד עם השמן ומערבבים היטב.
- פותחים את מכשיר הנינג’ה ספידי, מכניסים את צלחת הטיגון עם הרגליים מקופלות למיקום התחתון ומעבירים את המתג החכם למצב טיגון באוויר/בישול; בוחרים בתכנית טיגון באוויר חם - מכוונים את הטמפרטורה ל-200 מעלות צלסיוס ואת הזמן ל-25 דקות.
- סוגרים את המכסה, לוחצים על כפתור התחלה/עצירה, ומפעילים את המכשיר הריק לצורך חימום מקדים של 5 דקות.
- פותחים את המכסה ומסדרים מעל צלחת הטיגון את הצ’יפס בערימה אחידה. סוגרים, וממשיכים את תהליך הטיגון למשך 20 דקות נותרות.
- לאחר כ-10 דקות, פותחים ומערבבים; סוגרים וממשיכים בטיגון.
- לאחר 20 דקות בודקים - במידה והצ’יפס מוכן מסיימים בישול; במידה ורוצים אקסטרה קראנץ’ או צבע, מסיימים את כל זמן הטיגון.
- מגישים עם כל הדיפים שאתם אוהבים - קטשופ, מיונז, חרדל וכו’.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן