באנר מתחם נינג'ה דסקטופ

צ’יפס אמסטרדם בנינג’ה ספידי

צ'יפס קריספי מבחוץ ונימוח מבפנים, קל ומהיר להכנה בנינג'ה ספידי - בלי טיגון עמוק וכמעט בלי שמן, התוספת המושלמת לארוחה ללא רגשות אשם
צ'יפס קריספי מבחוץ ונימוח מבפנים, קל ומהיר להכנה בנינג'ה ספידי - בלי טיגון עמוק וכמעט בלי שמן, התוספת המושלמת לארוחה ללא רגשות אשם
  • חיה טבואדה
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    3
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    230
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 230.1 קק״ל 690.2 קק״ל
    פחמימות 30.0 גרם 90.0 גרם
    שומן 10.0 גרם 30.0 גרם
    נתרן 260.0 מ״ג 780.0 מ״ג
    חלבון 3.3 גרם 10.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 0.7 גרם 2.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אשלגן 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    3
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    230
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 230.1 קק״ל 690.2 קק״ל
    פחמימות 30.0 גרם 90.0 גרם
    שומן 10.0 גרם 30.0 גרם
    נתרן 260.0 מ״ג 780.0 מ״ג
    חלבון 3.3 גרם 10.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 0.7 גרם 2.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אשלגן 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
3 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

צ'יפס אמסטרדם


אופן הכנה

  1. מקלפים את תפו״א ופורסים אותם לצ’יפס עבים (1 ס”מ עובי).
  2. משרים בקערה עם מי קרח למשך 30 דקות (כדי להיפטר מעודף עמילן).
  3. מסננים ושוטפים היטב ומייבשים היטב על מגבת מטבח ונייר סופג - ככל שה’ציפס יהיו יבשים יותר - כך יצאו קריספיים וטעימים יותר!
  4. מעבירים אותם לקערה יחד עם השמן ומערבבים היטב.
  5. פותחים את מכשיר הנינג’ה ספידי, מכניסים את צלחת הטיגון עם הרגליים מקופלות למיקום התחתון ומעבירים את המתג החכם למצב טיגון באוויר/בישול; בוחרים בתכנית טיגון באוויר חם - מכוונים את הטמפרטורה ל-200 מעלות צלסיוס ואת הזמן ל-25 דקות.
  6. סוגרים את המכסה, לוחצים על כפתור התחלה/עצירה, ומפעילים את המכשיר הריק לצורך חימום מקדים של 5 דקות.
  7. פותחים את המכסה ומסדרים מעל צלחת הטיגון את הצ’יפס בערימה אחידה. סוגרים, וממשיכים את תהליך הטיגון למשך 20 דקות נותרות.
  8. לאחר כ-10 דקות, פותחים ומערבבים; סוגרים וממשיכים בטיגון.
  9. לאחר 20 דקות בודקים - במידה והצ’יפס מוכן מסיימים בישול; במידה ורוצים אקסטרה קראנץ’ או צבע, מסיימים את כל זמן הטיגון.
  10. מגישים עם כל הדיפים שאתם אוהבים - קטשופ, מיונז, חרדל וכו’.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
צ’יפס אמסטרדם בנינג’ה ספידי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים