-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 458.0 קק״ל 3663.8 קק״לפחמימות 19.8 גרם 158.5 גרםשומן 38.8 גרם 310.1 גרםנתרן 87.8 מ״ג 702.2 מ״גחלבון 6.9 גרם 55.3 גרםסיבים תזונתיים 2.0 גרם 16.0 גרםשומן רווי 22.9 גרם 183.4 גרםכולסטרול 154.0 מ״ג 1231.8 מ״גסידן 35.0 מ״ג 280.2 מ״גברזל 2.1 מ״ג 16.7 מ״גאשלגן 196.8 מ״ג 1574.4 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 8.2 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 10 דק׳כולל שעה ו-10 דק׳
-
קלוריות458
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 458.0 קק״ל 3663.8 קק״לפחמימות 19.8 גרם 158.5 גרםשומן 38.8 גרם 310.1 גרםנתרן 87.8 מ״ג 702.2 מ״גחלבון 6.9 גרם 55.3 גרםסיבים תזונתיים 2.0 גרם 16.0 גרםשומן רווי 22.9 גרם 183.4 גרםכולסטרול 154.0 מ״ג 1231.8 מ״גסידן 35.0 מ״ג 280.2 מ״גברזל 2.1 מ״ג 16.7 מ״גאשלגן 196.8 מ״ג 1574.4 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 8.2 מ״גסגור
קינוח טעים כזה הרבה זמן לא אכלתם! השילוב המושלם של שוקולד וחלבה הוא באמת משהו שלא נתקלים בו כל יום, בטח לא בגרסה שהיא ללא סוכר בכלל! מתכון מופלא של סופלה שוקולד עם קציפת חלבה מתוקה ושבבי חלבה שנמסים בפה. קינוח שהוא לא רק טעים, אלא גם מהמם ומרשים!
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל שעה ו-10 דק׳ | קלוריות 458 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
סופלה שוקולד
-
4 ביצים M
-
1 כוס תחליף סוכר סוויטאנגו
-
200 גרם שוקולד מרירללא תוספת סוכר
-
100 גרם חמאה
-
1/2 כוס שמנת מתוקה להקצפה יטבתה 32%
קצפת חלבה
-
1 1/2 כוסות שמנת מתוקה להקצפה יטבתה 32%
-
1/2 כוס חלבהללא תוספת סוכר, מפוררת
קישוט
-
1 כוס חלבהללא תוספת סוכר, מפוררת
אופן הכנה
- מכינים את סופלה השוקולד: מקציפים במיקסר את הביצים ותחליף הסוכר במשך 10 דקות במהירות גבוהה.
- ממיסים במיקרוגל את השוקולד, החמאה והשמנת המתוקה.
- מוסיפים את תערובת השוקולד המומס לקציפת הביצים ומערבבים ידנית לאיחוד, גם אם הנפח יורד זה בסדר.
- מוזגים את התערובות ל-8 כוסות אפייה המשומנות, עד לגובה 3/4 מהכוס.
- מחממים את התנור לחום של 190 מעלות ואופים את הסופלה במשך 15 דקות להתייצבות חלקית, המרכז יישאר רך.
- מקררים את הסופלה לטמפרטורת החדר, העוגות שוקעות במרכז וזה בסדר.
- מכינים את קצפת החלבה: מקציפים את השמנת המתוקה ופודינג הוניל לקצפת יציבה ומערבבים פנימה את פירורי החלבה.
- מזלפים קצפת על כל סופלה, מפזרים חלבה מפוררת ומגישים.
אופן הכנה
- מכינים את סופלה השוקולד: מקציפים במיקסר את הביצים ותחליף הסוכר במשך 10 דקות במהירות גבוהה.
- ממיסים במיקרוגל את השוקולד, החמאה והשמנת המתוקה.
- מוסיפים את תערובת השוקולד המומס לקציפת הביצים ומערבבים ידנית לאיחוד, גם אם הנפח יורד זה בסדר.
- מוזגים את התערובות ל-8 כוסות אפייה המשומנות, עד לגובה 3/4 מהכוס.
- מחממים את התנור לחום של 190 מעלות ואופים את הסופלה במשך 15 דקות להתייצבות חלקית, המרכז יישאר רך.
- מקררים את הסופלה לטמפרטורת החדר, העוגות שוקעות במרכז וזה בסדר.
- מכינים את קצפת החלבה: מקציפים את השמנת המתוקה ופודינג הוניל לקצפת יציבה ומערבבים פנימה את פירורי החלבה.
- מזלפים קצפת על כל סופלה, מפזרים חלבה מפוררת ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (11)
חלבה בלי סוכר? אין כזאת!!
היי דליה, בוודאי שיש, ניתן למצוא בחנויות בריאות/טבע (עם תחליפי סוכר)