תעוף איתו למקסיקו: טאקוס דג פריך עם המון תוספות

הצפייה ב"מאסטר שף" עשתה לכם חשק להכין טאקוס? קבלו מתכון - כך תכינו טאקוס מושלמים בקלות ותמלאו אותם בדג בטמפורה, סלט כרוב מקסיקני, שמנת חמוצה, אבוקדו וסלסת עגבניות
הצפייה ב"מאסטר שף" עשתה לכם חשק להכין טאקוס? קבלו מתכון - כך תכינו טאקוס מושלמים בקלות ותמלאו אותם בדג בטמפורה, סלט כרוב מקסיקני, שמנת חמוצה, אבוקדו וסלסת עגבניות
  • מלי זיידמן
שמרו
כשר
8 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    24
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    994
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 993.5 קק״ל 3974.1 קק״ל
    פחמימות 199.7 גרם 798.7 גרם
    שומן 218.8 גרם 875.4 גרם
    נתרן 1079.7 מ״ג 4318.8 מ״ג
    חלבון 179.1 גרם 716.4 גרם
    סיבים תזונתיים 165.1 גרם 660.5 גרם
    שומן רווי 161.4 גרם 645.7 גרם
    כולסטרול 262.1 מ״ג 1048.5 מ״ג
    סידן 286.2 מ״ג 1144.9 מ״ג
    ברזל 158.9 מ״ג 635.7 מ״ג
    אשלגן 1385.5 מ״ג 5542.2 מ״ג
    אבץ 157.5 מ״ג 630.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    24
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    994
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 993.5 קק״ל 3974.1 קק״ל
    פחמימות 199.7 גרם 798.7 גרם
    שומן 218.8 גרם 875.4 גרם
    נתרן 1079.7 מ״ג 4318.8 מ״ג
    חלבון 179.1 גרם 716.4 גרם
    סיבים תזונתיים 165.1 גרם 660.5 גרם
    שומן רווי 161.4 גרם 645.7 גרם
    כולסטרול 262.1 מ״ג 1048.5 מ״ג
    סידן 286.2 מ״ג 1144.9 מ״ג
    ברזל 158.9 מ״ג 635.7 מ״ג
    אשלגן 1385.5 מ״ג 5542.2 מ״ג
    אבץ 157.5 מ״ג 630.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
דגים
מלי זיידמן
X

8 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

טמפורה

ירקות

סלסה

סלט כרוב

טיגון

הגשה


אופן הכנה

  1. מכינים את הטאקוס: מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
  2. מרססים את הטורטיות בספריי שמן ומניחים אותן בין מוטות המתכת של רשת התנור כך ששתי מוטות יחזיקו את מרכז הטורטייה וקצוות הטורטייה ינוחו בין מוטות הרשת, ליצירת צורת כיס.
  3. מניחים את תבנית התנור עם נייר אפייה מתחת, כדי שאם יטפטף שמן, התנור לא יתלכלך.
  4. אופים בתנור במשך 10 דקות. מוציאים ומצננים.

    טורטיות אפויות על רשת תנור
    יוצרים את הטאקוס על ידי הנחתם על גריל הרשת בצורה כזו

  5. מכינים את סלט הכרוב: חותכים את הכרוב לרצועות דקות, מוסיפים עלי כוסברה, לימון ושמן זית. טועמים וממליחים לפי הצורך.
  6. מכינים את הסלסה: חותכים את העגבניות לארבע ומכניסים למעבד המזון או לבלנדר, יחד עם הפלפל החריף, הבצל וחופן עלי כוסברה. מעבדים כשתי דקות. טועמים וממליחים לפי הצורך.
  7. מכינים את בלילת הטמפורה: מערבבים בקערה את הקמח, הקורנפלור והמלח.
  8. מוסיפים את הביצה ואת המים ומערבבים רק עד לבלילה אחידה. חשוב להקפיד לא לערבב את הבלילה יתר על המידה. זה בסדר אם נשארים גושים קטנים בבלילה.
  9. מכינים את הדגים: מנגבים את נתחי הדג בנייר סופג, מחממים את השמן, טובלים את נתחי הדג בתערובת הטמפורה ומטגנים בשמן העמוק במשך כחמש דקות עד שמזהיב קלות.
  10. מרכיבים את המנה: מניחים על הטאקוס עלה חסה (דאגו שהוא יבש, הוא זה שדואג שלא יחדרו נוזלים לטאקו), מעליו הניחו את נתחי הדג, רצועות האבוקדו, כף מהסלסה, כף מסלט הכרוב, וכף שמנת חמוצה. הגישו עם פלח ליים כדי שכל אחד יסחט לעצמו מעל.

    טאקוס דג פריך כמו במאסטר שף
    טאקוס דג פריך כמו במאסטר שף


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תעוף איתו למקסיקו: טאקוס דג פריך עם המון תוספות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (11)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      לברק או דניס יהיה מצוינים כאן

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות