בישול ארוך

קדירת בשר וירקות ביין אדום. צילום-ינאי-מנחם14

קדירת בשר וירקות ביין אדום

יש לנו את המנה המושלמת בשבילכם לשבת חורפית וגשומה - קדירת בשר וירקות ביין אדום בבישול ארוך. שי-לי ליפא עם ארוחה מנחמת במיוחד
קדירת בשר חורפית. צילום: שאטרסטוק

קדירת בשר חורפית

מזג האוויר הקר בחוץ עושה חשק לקדירת בשר טעימה ומחממת: קדירת בשר חורפית עם רכיב סודי ומפתיע. מגישים עם פירה או אורז ונהנים מכל ביס
פסטה ראגו שריר וירקות ביין, טריאקי, תפוזים וסילאן
7:41

ראגו – תבשיל בשר בבישול ארוך עם פסטה

אין בית איטלקי שלא מתבשל בו ראגו, תבשיל בשר בבישול ארוך עם ירקות שורש. אודי ואושר מכינים את הקדרה החורפית האולטימטיבית בליווי פסטה
לחמניית קייטנה עם בריסקט בבישול איטי וקולסלואו יפני
9:07

סנדוויץ’ בריסקט עם סלט כרוב יפני

אודי ואושר מכינים את הכריך הכי מושקע בהיסטוריה: סנדוויץ' בריסקט בקר עסיסי בבישול איטי עם סלט כרוב יפני
אסאדו צלוי במייפל וברביקיו עם סלט פריך בצד
7:18

אסאדו צלוי במייפל וברביקיו עם סלט פריך

אודי ואושר מכינים לכם קדרת אסאדו צלוי שמתאימה למזג אוויר חורפי. והבונוס? מינימום עבודה במטבח הודות לצלייה ארוכה בתנור
7:18

קדרת בשר בקר ברוטב יין אדום

איילת הירשמן מכינה מנה חגיגית של קדרת בשר ברוטב יין אדום, שמתבשלת עם המון ירקות שורש ועשבי תיבול. מגישים עם קוסקוס לכל המשפחה
11:42

צלי בקר עם ארטישוק ירושלמי וטחינה

אבי לוי מכין מנה חגיגית של צלי בקר עם ארטישוק ירושלמי. אופים את הצלי בתנור עם טחינה ירוקה ומקבלים מנה עיקרית לארוחה משפחתית
9:26

תבשיל צוואר עגל על במיה וחיטה

אבי לוי מכין תבשיל צוואר עגל בבישול ארוך עם במיה ועגבניות, בליווי חיטה מבושלת - ארוחה שלמה וחגיגית לארוחת שישי
15:11

טאג’ין כבש עם בטטה ופירות יבשים

אבי לוי מלמד אתכם איך להכין טאג'ין כבש - תבשיל מרוקאי אותנטי עם פירות יבשים ובטטה שמוסיפים מתיקות. מומלץ להגיש עם אורז לספיגת הרוטב
13:38

תבשיל אסאדו עם גרגירי חומוס ולימון כבוש

אבי לוי מפנק במתכון של תבשיל אסאדו חורפי וריחני עם גרגירי חומוס, לימון כבוש ואריסה. בישול ארוך במיטבו
מרק חומוס יווני בקלי קלות

מרק חומוס יווני בקלי קלות

שמעתם פעם על מרק שמכינים בתנור? תמיד יש פעם ראשונה! איילת הירשמן מכינה מרק חומוס יווני ב-10 דקות עבודה, את כל היתר עושה חום התנור

צלי בקר ברוטב יין אדום עם ירקות שורש

לפעמים כל מה שצריך כשבחוץ קר והגשם דופק על החלון זה תבשיל מנחם שאפשר לאכול עם פסטה או אורז. איילת הירשמן מכינה צלי בקר ברוטב יין אדום שיחמם לכם את הבטן