-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 409.8 קק״ל 2458.8 קק״לפחמימות 46.0 גרם 276.1 גרםשומן 18.5 גרם 111.3 גרםנתרן 163.9 מ״ג 983.6 מ״גחלבון 5.4 גרם 32.4 גרםסיבים תזונתיים 3.3 גרם 19.6 גרםשומן רווי 2.1 גרם 12.3 גרםכולסטרול 56.4 מ״ג 338.4 מ״גסידן 11.9 מ״ג 71.5 מ״גברזל 0.6 מ״ג 3.3 מ״גאשלגן 52.9 מ״ג 317.3 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 2.7 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 45 דק׳כולל שעתיים
-
קלוריות410
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 409.8 קק״ל 2458.8 קק״לפחמימות 46.0 גרם 276.1 גרםשומן 18.5 גרם 111.3 גרםנתרן 163.9 מ״ג 983.6 מ״גחלבון 5.4 גרם 32.4 גרםסיבים תזונתיים 3.3 גרם 19.6 גרםשומן רווי 2.1 גרם 12.3 גרםכולסטרול 56.4 מ״ג 338.4 מ״גסידן 11.9 מ״ג 71.5 מ״גברזל 0.6 מ״ג 3.3 מ״גאשלגן 52.9 מ״ג 317.3 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 2.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 45 דק׳ | זמן כולל שעתיים | קלוריות 410 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
מילוי
-
4 תפוחי עץ פינק ליידי בינוניים
-
1/4 כוס סוכר לבן
-
1 כפית תמצית וניל
-
20 גרם חמאה
-
1 כף קורנפלור
אופן הכנה
- מכניסים למעבד מזון קוביות חמאה קרה, קמח, אבקת סוכר ומלח ומעבדים עד שמתקבלים פירורים דקים.
- מוסיפים ביצה ומעבדים בקצרה רק עד שמתקבל כדור בצק.
- עוטפים את הבצק בניילון ומכניסים למקרר לשעה.
- מכינים את המלית: קולפים את התפוחים, מגלענים וחותכים לקוביות קטנות.
- ממיסים חמאה במחבת ומוסיפים את קוביות התפוחים.
- מוסיפים תמצית וניל וסוכר ומבשלים על גבי להבה בינונית עד שהתפוחים מתרככים ומפסיקים להגיר נוזלים.
- מוסיפים כף קורנפלור ומערבבים.
- מחממים תנור ל-170 מעלות.
- מוציאים את הבצק מקירור, מרדדים לעלה דק וקורצים 6 עיגולים.
- מהדקים את העיגולים לתחתית ולדפנות של השקעים בתבנית המאפינס.
- ממלאים את הקלתיות בתפוחים המבושלים, בערך כף וחצי.
- מרדדים את הבצק שנשאר וחותכים לרצועות ברוחב סנטימטר.
- קולעים את הרצועות שתי-וערב.
- קורצים מהבצק הקלוע עיגולים בקוטר התבניות ומכסים את התפוחים מלמעלה. מהדקים את הדפנות.
- מכניסים לתנור ואופים 25-30 דקות עד שהמאפים מזהיבים.
- מחלצים מהתבניות ומצננים.
אופן הכנה
- מכניסים למעבד מזון קוביות חמאה קרה, קמח, אבקת סוכר ומלח ומעבדים עד שמתקבלים פירורים דקים.
- מוסיפים ביצה ומעבדים בקצרה רק עד שמתקבל כדור בצק.
- עוטפים את הבצק בניילון ומכניסים למקרר לשעה.
- מכינים את המלית: קולפים את התפוחים, מגלענים וחותכים לקוביות קטנות.
- ממיסים חמאה במחבת ומוסיפים את קוביות התפוחים.
- מוסיפים תמצית וניל וסוכר ומבשלים על גבי להבה בינונית עד שהתפוחים מתרככים ומפסיקים להגיר נוזלים.
- מוסיפים כף קורנפלור ומערבבים.
- מחממים תנור ל-170 מעלות.
- מוציאים את הבצק מקירור, מרדדים לעלה דק וקורצים 6 עיגולים.
- מהדקים את העיגולים לתחתית ולדפנות של השקעים בתבנית המאפינס.
- ממלאים את הקלתיות בתפוחים המבושלים, בערך כף וחצי.
- מרדדים את הבצק שנשאר וחותכים לרצועות ברוחב סנטימטר.
- קולעים את הרצועות שתי-וערב.
- קורצים מהבצק הקלוע עיגולים בקוטר התבניות ומכסים את התפוחים מלמעלה. מהדקים את הדפנות.
- מכניסים לתנור ואופים 25-30 דקות עד שהמאפים מזהיבים.
- מחלצים מהתבניות ומצננים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (3)
הי, כמה זמן אפשר לשמור את הפאי? האם הוא יתרכך?
היי, אפשר לשמור את הפאי בקירור עד חמישה ימים, וכן, הבצק מתרכך ככל שמקבל יותר לחות
המתכון נראה מצוין! הבצק במקרר…