טיפ סנו סושי
לא צריך לדאוג יותר שיישרף לכם נייר האפייה בתנור! נייר האפייה הטבעי של סנו סושי לא נוטה להישרף כלל - הנייר עבה, עשוי מחומרים איכותיים ביותר ומתאים לשימוש רב פעמי!
אין קרם ברולה בלי שני דברים: נקודות שחורות קטנות ממקל וניל ומעטה שביר ומתפצח של סוכר שרוף, ממנו קיבלה המנה את שמה, ‘ברולה’- שרוף בצרפתית. לא סתם מדובר באחד הקינוחים הפופולריים, הוא טעים בטירוף והרבה יותר קל להכנה ממה שחושבים! חובה לנסות.
מרכיבים 13 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 859 | כמות מנות 4 |
---|
לא צריך לדאוג יותר שיישרף לכם נייר האפייה בתנור! נייר האפייה הטבעי של סנו סושי לא נוטה להישרף כלל - הנייר עבה, עשוי מחומרים איכותיים ביותר ומתאים לשימוש רב פעמי!