-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 392.1 קק״ל 784.3 קק״לפחמימות 74.3 גרם 148.6 גרםשומן 5.6 גרם 11.1 גרםנתרן 951.5 מ״ג 1902.9 מ״גחלבון 10.3 גרם 20.6 גרםסיבים תזונתיים 6.3 גרם 12.7 גרםשומן רווי 3.4 גרם 6.8 גרםכולסטרול 14.2 מ״ג 28.3 מ״גסידן 138.1 מ״ג 276.2 מ״גברזל 0.3 מ״ג 0.5 מ״גאשלגן 19.9 מ״ג 39.9 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 1.0 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 40 דק׳כולל שעה ו-10 דק׳
-
קלוריות392
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 392.1 קק״ל 784.3 קק״לפחמימות 74.3 גרם 148.6 גרםשומן 5.6 גרם 11.1 גרםנתרן 951.5 מ״ג 1902.9 מ״גחלבון 10.3 גרם 20.6 גרםסיבים תזונתיים 6.3 גרם 12.7 גרםשומן רווי 3.4 גרם 6.8 גרםכולסטרול 14.2 מ״ג 28.3 מ״גסידן 138.1 מ״ג 276.2 מ״גברזל 0.3 מ״ג 0.5 מ״גאשלגן 19.9 מ״ג 39.9 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 1.0 מ״גסגור
מעיין טרודל מפנקת אותנו עם צ’יפס עם טריק שהופך אותו לעסיסי ונימוח מבפנים וקראנצ’י מבחוץ! מדובר כאן במתכון של צ’יפס שמרוב שהוא מלא בטעם בפני עצמו, אז תשקלו לוותר על הקטשופ או המיונז. אם זוהי הפעם הראשונה שאתם מכינים אותו, זו בטוח לא תהיה הפעם האחרונה!
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 40 דק׳ | זמן כולל שעה ו-10 דק׳ | קלוריות 392 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
צ'יפס
-
500 גרם תפוחי אדמה לטיגוןקלופים וחתוכים לקוביות
-
1/2 כוס גבינת מוצרלהמגורדת
-
1/2 כוס קורנפלור
-
1/2 כפית מלח דק
-
קורט פלפל שחור גרוס
טיגון
אופן הכנה
- מרתיחים את תפוחי האדמה בסיר עם מים למשך 30 דקות עד לריכוך, מסננים ומעבירים לקערה.
- מוסיפים את המוצרלה המגורדת והופכים לעיסה באמצעות מועך תפוחי אדמה.
- מוסיפים את הקורנפלור, המלח והפלפל השחור ומערבבים היטב.
- מעבירים את התערובת לשקית זילוף עם צנתר חלק ומזלפים צ׳יפסים על משטח.
- שמים בסיר נייר אפייה עגול, יוצקים שמן לטיגון עמוק, מחממים ומטגנים את הצ’יפסים. מגישים מיד - בתיאבון!
אופן הכנה
- מרתיחים את תפוחי האדמה בסיר עם מים למשך 30 דקות עד לריכוך, מסננים ומעבירים לקערה.
- מוסיפים את המוצרלה המגורדת והופכים לעיסה באמצעות מועך תפוחי אדמה.
- מוסיפים את הקורנפלור, המלח והפלפל השחור ומערבבים היטב.
- מעבירים את התערובת לשקית זילוף עם צנתר חלק ומזלפים צ׳יפסים על משטח.
- שמים בסיר נייר אפייה עגול, יוצקים שמן לטיגון עמוק, מחממים ומטגנים את הצ’יפסים. מגישים מיד - בתיאבון!
בשיתוף עם "הנמל"
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
אפשר להוסיף תבלין שום, יוצא מעדן
מעניין, תודה על השיתוף, יעל!