קרפצ’יו סלק דק דק עם עלי רוקט, גבינה בולגרית ואגוזי מלך
מנה ראשונה מושלמת לפתיחת ארוחה חלבית! קרפצ'יו סלק שמכינים ב-10 דקות עם בולגרית ואגוזי מלך, בתיבול חומץ בלסמי ושמן זית
מנה ראשונה מושלמת לפתיחת ארוחה חלבית! קרפצ'יו סלק שמכינים ב-10 דקות עם בולגרית ואגוזי מלך, בתיבול חומץ בלסמי ושמן זית
- חיה טבואדה
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 146.5 קק״ל 293.0 קק״לפחמימות 2.8 גרם 5.6 גרםשומן 13.4 גרם 26.8 גרםנתרן 704.9 מ״ג 1409.8 מ״גחלבון 4.8 גרם 9.6 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 0.9 גרםשומן רווי 3.9 גרם 7.7 גרםכולסטרול 16.8 מ״ג 33.5 מ״גסידן 96.7 מ״ג 193.3 מ״גברזל 0.4 מ״ג 0.8 מ״גאשלגן 54.0 מ״ג 108.1 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 1.4 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 10 דק׳כולל 10 דק׳
-
קלוריות147
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 146.5 קק״ל 293.0 קק״לפחמימות 2.8 גרם 5.6 גרםשומן 13.4 גרם 26.8 גרםנתרן 704.9 מ״ג 1409.8 מ״גחלבון 4.8 גרם 9.6 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 0.9 גרםשומן רווי 3.9 גרם 7.7 גרםכולסטרול 16.8 מ״ג 33.5 מ״גסידן 96.7 מ״ג 193.3 מ״גברזל 0.4 מ״ג 0.8 מ״גאשלגן 54.0 מ״ג 108.1 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 1.4 מ״גסגור
הכניסו עוד מנה ראשונה מושלמת לאוסף המתכונים שלכם! קרפצ’יו סלקים מתקתקים שמכינים בדקות ספורות ומגישים בתוספת גבינה בולגרית מלוחה, אגוזי מלך קראנצ’יים ועלים ירוקים רעננים. כל המרקמים והטעמים נפגשים במנה אחת.
מרכיבים 7 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 10 דק׳ | קלוריות 147 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2 יחידות סלק מבושל בוואקום
-
1 כף שמן זית
-
2 כפיות חומץ בלסמי
-
1 קורט מלח דק
-
1 חופן עלי רוקט
-
50 גרם גבינה בולגרית 16%מפוררת גס
-
30 גרם אגוזי מלךקצוצים גס
אופן הכנה
- פורסים את הסלקים: משתמשים בפונקציית SLICE במעבד המזון לפריסת הסלקים. פורסים את הסלקים בעזרת הדוחסן הגדול במעבד המזון תוך שימוש בפונקציית SLICE ומעבירים לקערה.
- מסדרים את פרוסות הסלק על צלחת הגשה שטוחה.
- מתבלים בשמן הזית, החומץ הבלסמי והמלח.
- מפזרים מעל את עלי הרוקט, הגבינה הבולגרית ואגוזי המלך ומגישים.
לאתר המוצרים של NINJA היכנסו ל-> https://bit.ly/3EOQ3jz
אופן הכנה
- פורסים את הסלקים: משתמשים בפונקציית SLICE במעבד המזון לפריסת הסלקים. פורסים את הסלקים בעזרת הדוחסן הגדול במעבד המזון תוך שימוש בפונקציית SLICE ומעבירים לקערה.
- מסדרים את פרוסות הסלק על צלחת הגשה שטוחה.
- מתבלים בשמן הזית, החומץ הבלסמי והמלח.
- מפזרים מעל את עלי הרוקט, הגבינה הבולגרית ואגוזי המלך ומגישים.
לאתר המוצרים של NINJA היכנסו ל-> https://bit.ly/3EOQ3jz
בשיתוף עם Ninja
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן