לביבה משפחתית עם גבינה ורוטב פיצה ב5 דקות הכנה
לביבה משפחתית שמזכירה פיצה, או כמו שקרין גורן קוראת לה "לביפיצה". המתכון הזה ייקח לכם 5 דקות של הכנה ויש לכם ארוחת ערב מושלמת שהילדים שלכם יעופו עליה ברמות. בתאבון.
לביבה משפחתית שמזכירה פיצה, או כמו שקרין גורן קוראת לה "לביפיצה". המתכון הזה ייקח לכם 5 דקות של הכנה ויש לכם ארוחת ערב מושלמת שהילדים שלכם יעופו עליה ברמות. בתאבון.
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 168.1 קק״ל 672.4 קק״לפחמימות 23.2 גרם 92.8 גרםשומן 4.9 גרם 19.5 גרםנתרן 527.3 מ״ג 2109.3 מ״גחלבון 8.0 גרם 31.9 גרםסיבים תזונתיים 2.6 גרם 10.3 גרםשומן רווי 2.2 גרם 8.9 גרםכולסטרול 70.7 מ״ג 282.7 מ״גסידן 92.1 מ״ג 368.4 מ״גברזל 0.4 מ״ג 1.4 מ״גאשלגן 60.8 מ״ג 243.3 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 2.0 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 10 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות168
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 168.1 קק״ל 672.4 קק״לפחמימות 23.2 גרם 92.8 גרםשומן 4.9 גרם 19.5 גרםנתרן 527.3 מ״ג 2109.3 מ״גחלבון 8.0 גרם 31.9 גרםסיבים תזונתיים 2.6 גרם 10.3 גרםשומן רווי 2.2 גרם 8.9 גרםכולסטרול 70.7 מ״ג 282.7 מ״גסידן 92.1 מ״ג 368.4 מ״גברזל 0.4 מ״ג 1.4 מ״גאשלגן 60.8 מ״ג 243.3 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 2.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 168 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
לביבה
-
2 תפוחי אדמה לטיגון בינוניים
-
1 בצל קטן
-
1 ביצה M
-
2 כפות קמח לבן
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/2 כפית אבקת אפייה
תוספות
-
4 כפות רוטב פיצה
-
50 גרם גבינת מוצרלהמגוררת
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- שמים את הבצל במקפיא לכמה דקות (טריק למניעת דמעות).
- קולפים ומגרדים גס תפוחי אדמה ובצל. מעבירים למסננת וסוחטים כדי להיפטר מהנוזלים.
- מעבירים את תפוחי האדמה והבצל הסחוטים לקערה נקייה, מוסיפים את הביצה, הקמח, המלח ואבקת האפייה ומערבבים היטב.
- משטחים על נייר אפייה משומן את התערובת לגודל של לביבה אחת גדולה (או בסיר סוטאז’ קטן שמתאים לתנור). מברישים במעט שמן מלמעלה ואופים כ-20 דקות עד להשחמה יפה.
- מוציאים את הלביבה מהתנור, מורחים אותה ברוטב פיצה, מפזרים מעל גבינה, תוספות שאוהבים (זיתים, פטריות, תירס ועוד) ומחזירים לתנור ל-5 דקות נוספות להמסת הגבינה.
- פורסים את הלביבה למשולשים ומגישים חם.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- שמים את הבצל במקפיא לכמה דקות (טריק למניעת דמעות).
- קולפים ומגרדים גס תפוחי אדמה ובצל. מעבירים למסננת וסוחטים כדי להיפטר מהנוזלים.
- מעבירים את תפוחי האדמה והבצל הסחוטים לקערה נקייה, מוסיפים את הביצה, הקמח, המלח ואבקת האפייה ומערבבים היטב.
- משטחים על נייר אפייה משומן את התערובת לגודל של לביבה אחת גדולה (או בסיר סוטאז’ קטן שמתאים לתנור). מברישים במעט שמן מלמעלה ואופים כ-20 דקות עד להשחמה יפה.
- מוציאים את הלביבה מהתנור, מורחים אותה ברוטב פיצה, מפזרים מעל גבינה, תוספות שאוהבים (זיתים, פטריות, תירס ועוד) ומחזירים לתנור ל-5 דקות נוספות להמסת הגבינה.
- פורסים את הלביבה למשולשים ומגישים חם.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
Yummy, what a great idea.
Thank you!