לביבות ירקות ספירלה

מתכון של לביבות ירקות ספירלה משלושה מרכיבים בלבד (ומלח ופלפל) שאופים בתנור - אותו הטעם כמו לביבות אפויות, בלי רגשות האשם
מתכון של לביבות ירקות ספירלה משלושה מרכיבים בלבד (ומלח ופלפל) שאופים בתנור - אותו הטעם כמו לביבות אפויות, בלי רגשות האשם
  • רחלי קרוט
שמרו
כשר
8 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • קלוריות
    53
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 53.4 קק״ל 854.8 קק״ל
    פחמימות 7.0 גרם 112.8 גרם
    שומן 2.2 גרם 34.5 גרם
    נתרן 109.5 מ״ג 1752.5 מ״ג
    חלבון 1.2 גרם 18.5 גרם
    סיבים תזונתיים 1.0 גרם 16.3 גרם
    שומן רווי 0.3 גרם 4.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 13.7 מ״ג 219.2 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 3.5 מ״ג
    אשלגן 111.8 מ״ג 1789.5 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 2.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • קלוריות
    53
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 53.4 קק״ל 854.8 קק״ל
    פחמימות 7.0 גרם 112.8 גרם
    שומן 2.2 גרם 34.5 גרם
    נתרן 109.5 מ״ג 1752.5 מ״ג
    חלבון 1.2 גרם 18.5 גרם
    סיבים תזונתיים 1.0 גרם 16.3 גרם
    שומן רווי 0.3 גרם 4.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 13.7 מ״ג 219.2 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 3.5 מ״ג
    אשלגן 111.8 מ״ג 1789.5 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 2.3 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
לביבות מלוחות
רחלי קרוט
X

8 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-190 מעלות על תכנית צלייה באויר חם.
  2. יוצרים ספירלה מהגזרים והזוקיני בעזרת מעבד מזון עם להב מתאים או קולפן ג’וליינים או מגרדים על החלק העבה בפומפייה.
  3. מוסיפים קמח, מלח ופלפל שחור ומערבבים היטב היטב עד שהכל מצופה בקמח.
  4. מוסיפים שמן זית ומערבבים היטב עד שאין שאריות קמח.
  5. מניחים תלוליות מהירקות על תבנית תנור עם נייר אפייה, מומלץ לשמן אותו מעט עם תרסיס שמן, ואופים במשך 20 דקות מכל צד או עד הזהבה.

    לביבות ירקות ספירלה
    לביבות ירקות ספירלה. צילום: רחלי קרוט


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
לביבות ירקות ספירלה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (3)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      כן, לחמם בתנור לפני ההגשה

קטגוריות

אביזרים

טכניקות