-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 546.9 קק״ל 1093.7 קק״לפחמימות 55.4 גרם 110.8 גרםשומן 25.8 גרם 51.5 גרםנתרן 1935.5 מ״ג 3871.1 מ״גחלבון 10.1 גרם 20.2 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 2.5 מ״ג 4.9 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאשלגן 0.1 מ״ג 0.2 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים4
-
הכנה 10 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות547
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 546.9 קק״ל 1093.7 קק״לפחמימות 55.4 גרם 110.8 גרםשומן 25.8 גרם 51.5 גרםנתרן 1935.5 מ״ג 3871.1 מ״גחלבון 10.1 גרם 20.2 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 2.5 מ״ג 4.9 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאשלגן 0.1 מ״ג 0.2 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 4 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 547 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
קורנפלקס ביתי
-
2 כוסות גרעיני תירס לפופקורן
-
1 כף סוכר לבן
-
1/2 כפית מלח דק
-
1 כוס מים
אופן הכנה
- טוחנים בבלנדר נינג׳ה את גרעיני הפופקורן, הסוכר והמלח ליצירת קמח תירס דק ומעבירים לקערה.
- מוסיפים לקערה מים בהדרגה ומערבבים עד לקבלת בלילה אחידה (מעט נוזלית אבל לא יותר מדי).
- יוצקים למחבת הברזל של נינג׳ה גריל ואופים במצב של ״טיגון באוויר״ בחום של 200 מעלות למשך 15 דקות.
- בתום 15 הדקות, פותחים את הנינג׳ה ושוברים את הקורנפלקס לחתיכות קטנות בגודל של קורנפלקס - אפשר ביד או באמצעות מזלג וסכין (ראו בסרטון).
- מחזירים לאפייה נוספת בתוכנית ״טיגון באוויר״ בחום של 150 מעלות למשך כ-5 דקות לקבלת קורנפלקס ברמת פריכות מיטבית.
- מגישים בקערה עם חלב. בתאבון.
אופן הכנה
- טוחנים בבלנדר נינג׳ה את גרעיני הפופקורן, הסוכר והמלח ליצירת קמח תירס דק ומעבירים לקערה.
- מוסיפים לקערה מים בהדרגה ומערבבים עד לקבלת בלילה אחידה (מעט נוזלית אבל לא יותר מדי).
- יוצקים למחבת הברזל של נינג׳ה גריל ואופים במצב של ״טיגון באוויר״ בחום של 200 מעלות למשך 15 דקות.
- בתום 15 הדקות, פותחים את הנינג׳ה ושוברים את הקורנפלקס לחתיכות קטנות בגודל של קורנפלקס - אפשר ביד או באמצעות מזלג וסכין (ראו בסרטון).
- מחזירים לאפייה נוספת בתוכנית ״טיגון באוויר״ בחום של 150 מעלות למשך כ-5 דקות לקבלת קורנפלקס ברמת פריכות מיטבית.
- מגישים בקערה עם חלב. בתאבון.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (6)
אפשר לנסות בפודי את האפייה?
אפשר
אפשר להכין עם קמח תירס לפולנטה או קמח תירס לטורטיה?
היי, כן, אפשר לעבוד עם קמח תירס לפולנטה.
יש דרך להכין בלי נינג’ה?
היי אילנה, המתכון מותאם לשימוש בנינג’ה.