סופגניות ביס נפלאות בלי טיגון עמוק

סופגניות ביס נפלאות בלי טיגון עמוק זה סופגניות קטנות במילוי תות או נוטלה שמכינים במחבת שקעים מיוחדת כמעט בלי שמן ובלי עשן בבית
סופגניות ביס נפלאות בלי טיגון עמוק זה סופגניות קטנות במילוי תות או נוטלה שמכינים במחבת שקעים מיוחדת כמעט בלי שמן ובלי עשן בבית
  • קרין גורן
שמרו
כשר
7 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    100
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 99.8 קק״ל 1397.8 קק״ל
    פחמימות 15.8 גרם 221.5 גרם
    שומן 4.1 גרם 57.3 גרם
    נתרן 82.5 מ״ג 1155.6 מ״ג
    חלבון 2.6 גרם 37.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 4.7 גרם
    שומן רווי 2.1 גרם 29.8 גרם
    כולסטרול 31.0 מ״ג 434.6 מ״ג
    סידן 25.3 מ״ג 354.8 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 3.1 מ״ג
    אשלגן 38.0 מ״ג 532.5 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 3.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    100
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 99.8 קק״ל 1397.8 קק״ל
    פחמימות 15.8 גרם 221.5 גרם
    שומן 4.1 גרם 57.3 גרם
    נתרן 82.5 מ״ג 1155.6 מ״ג
    חלבון 2.6 גרם 37.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 4.7 גרם
    שומן רווי 2.1 גרם 29.8 גרם
    כולסטרול 31.0 מ״ג 434.6 מ״ג
    סידן 25.3 מ״ג 354.8 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 3.1 מ״ג
    אשלגן 38.0 מ״ג 532.5 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 3.2 מ״ג
    סגור

אולי אתם קונים את הסופגניות הפשוטות בסופר. אבל סופגניות מיוחדות כמו אלה – שווה להכין בבית. קודם כל, זה כיף לא רגיל להכין אותן במחבת השקעים המיוחדת. חוץ מזה, הן מטוגנות רק עם טיפ- טיפה שמן, מה שחוסך לנו המון קלוריות. והן אפילו עשויות מבצק קל-קל להכנה, בלי שמרים והמתנות לתפיחה. להכנת הסופגניות יש להצטייד במחבת טפלון עם שקעים עמוקים בצורת חצי כדור.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
סופגניות
קרין גורן
X

7 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

סופגניות

מלית


אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: בקערה מערבבים ביצה עם חלב, סוכר, חמאה מומסת ותמצית וניל.
  2. מוסיפים קמח, אבקת אפייה ומלח ומערבבים כמה שפחות, עד שאין עקבות קמח בתערובת (לא נורא אם היא מעט גושית).
  3. מטגנים במחבת שקעים (ממלאים תוך כדי טיגון): מחממים על להבה בינונית-נמוכה מחבת שקעים עמוקים מטפלון.
  4. מורידים את המחבת החמה מהגז (מרחיקים אותה מאש גלויה). מרססים קלות את השקעים בתרסיס שמן, או משמנים כל שקע במעט חמאה מומסת (משתמשים במברשת סיליקון בלבד- מברשת שערות פשוט תישרף).
  5. מחזירים את המחבת לאש ובעזרת שתי כפות ממלאים בלילה עד 3/4 גובה בכל שקע. מיד שמים כפית ריבה או ממרח שוקולד במרכז ומכסים בעוד חצי כף של בלילה. מטגנים על להבה בינונית-נמוכה עד שנוצרות בועות על פני השטח.
  6. הופכים בעדינות בעזרת 2 שיפודים או צ’ופסטיקס (בשום אופן לא שיפודי מתכת שיהרסו את התבנית).
  7. מטגנים מהצד השני עד להזהבה.
  8. מוציאים בעזרת השיפודים לצלחת וממתינים 2 דקות, להתייצבות פנים הסופגנייה והתקררות הריבה או השוקולד (אחרת מקבלים כווייה!).
  9. מפזרים אבקת סוכר, מגישים ומתענגים.

tip

טיפ מקרר Hisense

את מוצרי החלב מומלץ לאחסן במגירת האפס במקרר השומרת על טמפרטורה מתאימה. בכל מקרה, מוצרי חלב, שהם רגישים יותר, לא מומלץ כלל לשים על דלת המקרר, שהוא האזור שבו הטמפרטורה היא לרוב הכי גבוהה.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סופגניות ביס נפלאות בלי טיגון עמוק

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (10)

Avatar

    Avatar
    מזל כהן

    האם המתכון מתאים להכנה במולטי קייק?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי מזל, לא ניסינו, מוזמנת לנסות ולעדכן!

    Avatar
    שמרית הנדלר

    מחבת שקעים של פנקייק? אפשר צילום

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות