-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 680.1 קק״ל 2720.3 קק״לפחמימות 108.9 גרם 435.4 גרםשומן 12.6 גרם 50.5 גרםנתרן 72.6 מ״ג 290.5 מ״גחלבון 31.5 גרם 126.1 גרםסיבים תזונתיים 3.9 גרם 15.7 גרםשומן רווי 2.4 גרם 9.7 גרםכולסטרול 64.5 מ״ג 258.0 מ״גסידן 53.6 מ״ג 214.5 מ״גברזל 2.5 מ״ג 10.1 מ״גאשלגן 1270.4 מ״ג 5081.7 מ״גאבץ 1.4 מ״ג 5.5 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 20 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות680
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 680.1 קק״ל 2720.3 קק״לפחמימות 108.9 גרם 435.4 גרםשומן 12.6 גרם 50.5 גרםנתרן 72.6 מ״ג 290.5 מ״גחלבון 31.5 גרם 126.1 גרםסיבים תזונתיים 3.9 גרם 15.7 גרםשומן רווי 2.4 גרם 9.7 גרםכולסטרול 64.5 מ״ג 258.0 מ״גסידן 53.6 מ״ג 214.5 מ״גברזל 2.5 מ״ג 10.1 מ״גאשלגן 1270.4 מ״ג 5081.7 מ״גאבץ 1.4 מ״ג 5.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 680 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- במעבד מזון טוחנים את כל הירקות: פטרוזיליה, שמיר, כוסברה, בצל ועגבניות.
- בסיר מחממים שמן זית. מוסיפים את הירקות הטחונים ומטגנים 2 דקות.
- מוסיפים רסק עגבניות ומים ומערבבים. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים 15 דקות.
- מוסיפים את העוף הטחון וממשיכים לבשל 10 דקות. תוך כדי בישול מפוררים את העוף בעזרת כף עץ. אם הנוזלים מתאדים, מוסיפים מעט מים.
- מבשלים את הפתיתים לפי הוראות היצרן.
- שמים בכל צלחת הגשה פתיתים מבושלים ורוטב בולונז ומגישים.
אופן הכנה
- במעבד מזון טוחנים את כל הירקות: פטרוזיליה, שמיר, כוסברה, בצל ועגבניות.
- בסיר מחממים שמן זית. מוסיפים את הירקות הטחונים ומטגנים 2 דקות.
- מוסיפים רסק עגבניות ומים ומערבבים. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים 15 דקות.
- מוסיפים את העוף הטחון וממשיכים לבשל 10 דקות. תוך כדי בישול מפוררים את העוף בעזרת כף עץ. אם הנוזלים מתאדים, מוסיפים מעט מים.
- מבשלים את הפתיתים לפי הוראות היצרן.
- שמים בכל צלחת הגשה פתיתים מבושלים ורוטב בולונז ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובה (1)
אשמח מאוד תודה