דג פורל מאודה עם כרישה וג’ינג’ר ברוטב מיסו
ליה שומרון פינדר מכינה מנה בריאה וקלילה לארוחת צהריים או לאירוח נפלא בסופ"ש - דג פורל מאודה עם כרישה וג'ינג'ר ברוטב מיסו
ליה שומרון פינדר מכינה מנה בריאה וקלילה לארוחת צהריים או לאירוח נפלא בסופ"ש - דג פורל מאודה עם כרישה וג'ינג'ר ברוטב מיסו
- ליה שומרון
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 751.1 קק״ל 3004.3 קק״לפחמימות 28.8 גרם 115.1 גרםשומן 29.4 גרם 117.6 גרםנתרן 780.6 מ״ג 3122.6 מ״גחלבון 94.8 גרם 379.2 גרםסיבים תזונתיים 4.9 גרם 19.6 גרםשומן רווי 7.1 גרם 28.3 גרםכולסטרול 0.3 מ״ג 1.1 מ״גסידן 116.1 מ״ג 464.4 מ״גברזל 3.4 מ״ג 13.4 מ״גאשלגן 488.7 מ״ג 1954.8 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 1.2 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 10 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות751
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 751.1 קק״ל 3004.3 קק״לפחמימות 28.8 גרם 115.1 גרםשומן 29.4 גרם 117.6 גרםנתרן 780.6 מ״ג 3122.6 מ״גחלבון 94.8 גרם 379.2 גרםסיבים תזונתיים 4.9 גרם 19.6 גרםשומן רווי 7.1 גרם 28.3 גרםכולסטרול 0.3 מ״ג 1.1 מ״גסידן 116.1 מ״ג 464.4 מ״גברזל 3.4 מ״ג 13.4 מ״גאשלגן 488.7 מ״ג 1954.8 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 1.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 751 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
רוטב
-
1 כוס מיץ תפוחים
-
1 כף מיסו בהיר
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית שמן שומשום
אופן הכנה
- פורסים את הלימונים לפרוסות דקות.
- חותכים את הכרשה לפרוסות דקות. חותכים את הג’ינג’ר ואת הבצל הירוק לרצועות דקות.
- בתחתית כלי אידוי מבמבוק שמים פרוסות לימון שירפדו את כל התחתית. מעליהן שמים מעט ג’ינג’ר וכרשה.
- ממלאים את בטן הדגים בפרוסות לימון, בצל ירוק וגבעולי כוסברה, מתבלים במעט מלח ומניחים מעל הירקות בסיר האידוי.
- שמים את כלי האידוי מעל סיר עם מים רותחים ומאדים במשך 20 דקות.
- מכינים את הרוטב: בסיר קטן מחממים את מיץ התפוחים לסף רתיחה.
- מסירים מהאש, מוסיפים את המיסו, שמן השומשום והמלח ומערבבים היטב.
- מעבירים את הדגים לצלחות הגשה עם מעט מהירקות שבכלי האידוי. מוזגים מעט רוטב על כל דג ומגישים.
אופן הכנה
- פורסים את הלימונים לפרוסות דקות.
- חותכים את הכרשה לפרוסות דקות. חותכים את הג’ינג’ר ואת הבצל הירוק לרצועות דקות.
- בתחתית כלי אידוי מבמבוק שמים פרוסות לימון שירפדו את כל התחתית. מעליהן שמים מעט ג’ינג’ר וכרשה.
- ממלאים את בטן הדגים בפרוסות לימון, בצל ירוק וגבעולי כוסברה, מתבלים במעט מלח ומניחים מעל הירקות בסיר האידוי.
- שמים את כלי האידוי מעל סיר עם מים רותחים ומאדים במשך 20 דקות.
- מכינים את הרוטב: בסיר קטן מחממים את מיץ התפוחים לסף רתיחה.
- מסירים מהאש, מוסיפים את המיסו, שמן השומשום והמלח ומערבבים היטב.
- מעבירים את הדגים לצלחות הגשה עם מעט מהירקות שבכלי האידוי. מוזגים מעט רוטב על כל דג ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן