נודלס ירקות צבעוני
מתכון פשוט ומהיר של נודלס ירקות צבעוני שמתאים גם לילדים! המוקפץ של שי-לי ליפא עדין בטעמים ולכן מתאים בול כמנה עיקרית בארוחה משפחתית
מתכון פשוט ומהיר של נודלס ירקות צבעוני שמתאים גם לילדים! המוקפץ של שי-לי ליפא עדין בטעמים ולכן מתאים בול כמנה עיקרית בארוחה משפחתית
- שי-לי ליפא
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 200.4 קק״ל 1202.7 קק״לפחמימות 23.0 גרם 138.1 גרםשומן 6.0 גרם 35.9 גרםנתרן 454.3 מ״ג 2726.1 מ״גחלבון 6.6 גרם 39.4 גרםסיבים תזונתיים 7.7 גרם 46.2 גרםשומן רווי 0.5 גרם 2.9 גרםכולסטרול 9.7 מ״ג 58.0 מ״גסידן 102.5 מ״ג 615.3 מ״גברזל 2.2 מ״ג 13.0 מ״גאשלגן 610.6 מ״ג 3663.3 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 5.4 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 5 דק׳כולל 10 דק׳
-
קלוריות200
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 200.4 קק״ל 1202.7 קק״לפחמימות 23.0 גרם 138.1 גרםשומן 6.0 גרם 35.9 גרםנתרן 454.3 מ״ג 2726.1 מ״גחלבון 6.6 גרם 39.4 גרםסיבים תזונתיים 7.7 גרם 46.2 גרםשומן רווי 0.5 גרם 2.9 גרםכולסטרול 9.7 מ״ג 58.0 מ״גסידן 102.5 מ״ג 615.3 מ״גברזל 2.2 מ״ג 13.0 מ״גאשלגן 610.6 מ״ג 3663.3 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 5.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 14 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 10 דק׳ | קלוריות 200 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
200 גרם אטריות ביצים
-
1 ברוקולי בינוני
-
2 כפות שמן קנולה
-
1 פלפל אדום גדול
-
1 גזר גדול
-
1 כרוב לבן קטן
-
1 שן שום
-
3 כפות רוטב סויה
-
1 כף גדושה קטשופ
-
1 כף דבש
-
1 כפית שמן שומשום
-
1 כף שומשוםלא חובה
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
- מבשלים את הנודלס לפי הוראות היצרן.
- חותכים את הפלפל האדום, הכרוב והגזר לרצועות דקות. קוצצים דק את השום. מפרקים את הברוקולי לפרחים קטנים.
- חולטים פרחי ברוקולי כ-2 דקות בסיר עם מים רותחים. מסננים היטב.
- מחממים ווק או מחבת גדולה על להבה גבוהה, מוסיפים שמן קנולה, פלפל, גזר, כרוב ושום ומקפיצים 3-2 דקות, עד שמתחילים להתרכך.
- מוסיפים את שאר החומרים ומקפיצים כ-2 דקות נוספות למיזוג טעמים. טועמים ומתקנים תיבול.
אופן הכנה
- מבשלים את הנודלס לפי הוראות היצרן.
- חותכים את הפלפל האדום, הכרוב והגזר לרצועות דקות. קוצצים דק את השום. מפרקים את הברוקולי לפרחים קטנים.
- חולטים פרחי ברוקולי כ-2 דקות בסיר עם מים רותחים. מסננים היטב.
- מחממים ווק או מחבת גדולה על להבה גבוהה, מוסיפים שמן קנולה, פלפל, גזר, כרוב ושום ומקפיצים 3-2 דקות, עד שמתחילים להתרכך.
- מוסיפים את שאר החומרים ומקפיצים כ-2 דקות נוספות למיזוג טעמים. טועמים ומתקנים תיבול.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן