פטרוזיליה

סלט קינואה ובטטה

סלט קינואה בטטה הכי טעים שיש

סלט קינואה בטטה כמו של מסעדה מהמטבח הביתי שלכם. עם שקדים קלויים, בצל ירוק, וגם חמוציות מיובשות, סלט קינואה בטטה עשיר בחלבון ובטעם נפלא
פלאפל במילוי בשר

קובי אדרי מציג: פלאפל במילוי בשר

יש יותר ישראלי ממנה יפה של פלאפל? ומה אם בתוך קציצות הפלאפל יש גם בשר? פלאפל בהפתעה במילוי בשר עם טריק לגלגול הכדורים שלא תוכלו להפסיק לאכול
קבב דגים על רוטב עגבניות וקארי

קבב דגים על רוטב עגבניות וקארי

קבב דגים על רוטב קארי, מנה אסייתית עם נגיעות ים תיכוניות. קבב דגים עשיר בירקות טחונים ותבלינים, על רוטב משגע של עגבניות שרי עם קארי
קציצות בשר ופול ירוק בסיר אחד

קציצות בשר ופול ירוק בסיר אחד

מנה קלאסית לפסח של קציצות בשר עם פול בסיר אחד? מנה עשירה בטעמים, עם פול ופלפלים ועשבי תיבול שיגרמו לכם לתחושת נוסטלגיה
פילאף פרגיות ותפוחים

פילאף פרגיות ותפוחים

פילאף פרגיות עם תפוחי פינק ליידי, אורז וגזר ועוד שלל דברים טובים וטעימים. התבשיל שישדרג לכם את שולחן השבת או שולחן החג
אורז צבעוני בתחפושת1

אורז צבעוני בתחפושת

מי אמר שבפורים רק בני אדם יכולים להתחפש? קבלו מתכון להכנת אורז ב4 טעמים, עשבי תיבול ושום, סלק, כורכום ולבן על כל מקרה שיהיה לילדים

מבשלים עם המפונים: מרק חרירה של יהודית חימי

יהודית חימי המקסימה מקרית שמונה שפונתה למלון סטאי כנרת מכינה ביחד עם שף המלון מרק חרירה מרוקאי עם טריק להסמכה
מבשלים עם המפונים: עוף שלם בתנור של שלומי אלמישלי
1:14

מבשלים עם המפונים: עוף שלם בתנור של שלומי אלמישלי

שלומי אלמישלי שפונה מקרית שמונה למלון סטאי כנרת מכין ביחד עם שף המלון עוף שלם בתנור עם רטבים מפתיעים - אתם חייבים להכין
חומוס עדשים כתומות1

חומוס עדשים כתומות

חומוס סופר בריא מעדשים כתומות - עשיר בחלבון, עם מרקם חלק, כזה שלא תרצו להפסיק לנגב עם פיתה. מומלץ להגיש עם שמן זית ופטרוזיליה
מרק חרירה של רות עבו2
1:11

מבשלים עם המפונים: מרק חרירה של רות אבו

רות אבו היקרה משדרות שפונתה למלון הרברט סמואל בירושלים מכינה ביחד עם שף המלון מרק חרירה אותנטי עם טעמים עמוקים ומנחמים של בית
מרק עוף צח

מרק עוף צח

כולם צריכים מתכון אחד מנצח של מרק עוף צח. הוא מעולה כציר לתבשילים, כבסיס למרק קניידלך או אפילו כשרוצים מרק עוף מנחם ועדין בלי העוף והירקות
צ'יפס מדפי אורז במילוי פרמזן

צ’יפס מדפי אורז במילוי פרמזן ועשבי תיבול

מרטיבים את דף האורז, מברישים אותו בממרח שיצרנו, מגלגלים אותו, אופים כ-10 דקות ויש לכם צ'יפס מדפי אורז מושלם ופריך במיוחד
לעוד מתכונים
לעוד מתכונים