-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 441.1 קק״ל 2646.4 קק״לפחמימות 19.4 גרם 116.6 גרםשומן 38.0 גרם 228.1 גרםנתרן 8.4 מ״ג 50.2 מ״גחלבון 4.7 גרם 28.5 גרםסיבים תזונתיים 1.2 גרם 7.0 גרםשומן רווי 20.3 גרם 121.9 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 5.4 מ״ג 32.4 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.5 מ״גאשלגן 81.7 מ״ג 490.1 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.6 מ״גסגור
-
מרכיבים4
-
הכנה 15 דק׳כולל 3 שעות
-
קלוריות441
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 441.1 קק״ל 2646.4 קק״לפחמימות 19.4 גרם 116.6 גרםשומן 38.0 גרם 228.1 גרםנתרן 8.4 מ״ג 50.2 מ״גחלבון 4.7 גרם 28.5 גרםסיבים תזונתיים 1.2 גרם 7.0 גרםשומן רווי 20.3 גרם 121.9 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 5.4 מ״ג 32.4 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.5 מ״גאשלגן 81.7 מ״ג 490.1 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 4 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 3 שעות | קלוריות 441 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2 מיכלים שמנת להקצפה יטבתה 38%
-
150 גרם רחת לוקום
-
1 כוס גרגירי רימון
-
1/2 כפית מי ורדים
אופן הכנה
- מכינים את הקרם: מביאים לרתיחה שמנת ורחת לוקום בסיר קטן תוך כדי בחישה מדי פעם (נזהרים שהשמנת לא תגלוש).
- מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-10 דקות תוך כדי בחישה, עד המסה והסמכה (יכולים להישאר גושים קטנטנים של רחת לוקום).
- יוצקים לכלים אישיים בנפח 1/3 כוס, מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל-3 שעות לפחות.
- מגישים: מערבבים גרגרי רימון ומי ורדים בקערית. מניחים 2 כפות רימונים על כל קרם ומגישים.
אופן הכנה
- מכינים את הקרם: מביאים לרתיחה שמנת ורחת לוקום בסיר קטן תוך כדי בחישה מדי פעם (נזהרים שהשמנת לא תגלוש).
- מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-10 דקות תוך כדי בחישה, עד המסה והסמכה (יכולים להישאר גושים קטנטנים של רחת לוקום).
- יוצקים לכלים אישיים בנפח 1/3 כוס, מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל-3 שעות לפחות.
- מגישים: מערבבים גרגרי רימון ומי ורדים בקערית. מניחים 2 כפות רימונים על כל קרם ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
לגריסת פרווה: במה להחליף את השמנת המתוקה?
היי, אפשר להחליף בשמנת צמחית או בקרם קוקוס (אבל זה ישנה גם את הטעם, אם אוהבים קוקוס).