לא רק לסבתות: פירות מבושלים בסירופ מתוק שמחממים את הלב
מחפשים קינוח מרענן, טעים וקל הכנה? הכינו את הקינוח הכי נוסטלגי שיש: לפתן פירות. קינוח קליל, ללא גלוטן וללא לקטוז ומצוין לאחר כל ארוחה עשירה
מחפשים קינוח מרענן, טעים וקל הכנה? הכינו את הקינוח הכי נוסטלגי שיש: לפתן פירות. קינוח קליל, ללא גלוטן וללא לקטוז ומצוין לאחר כל ארוחה עשירה
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 414.7 קק״ל 1658.8 קק״לפחמימות 103.0 גרם 412.2 גרםשומן 0.4 גרם 1.7 גרםנתרן 5.8 מ״ג 23.1 מ״גחלבון 1.3 גרם 5.2 גרםסיבים תזונתיים 6.5 גרם 26.0 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 30.9 מ״ג 123.5 מ״גברזל 1.0 מ״ג 4.2 מ״גאשלגן 547.3 מ״ג 2189.1 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.4 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 10 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות415
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 414.7 קק״ל 1658.8 קק״לפחמימות 103.0 גרם 412.2 גרםשומן 0.4 גרם 1.7 גרםנתרן 5.8 מ״ג 23.1 מ״גחלבון 1.3 גרם 5.2 גרםסיבים תזונתיים 6.5 גרם 26.0 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 30.9 מ״ג 123.5 מ״גברזל 1.0 מ״ג 4.2 מ״גאשלגן 547.3 מ״ג 2189.1 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 415 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2 ליטר מים קרים
-
1 כוס סוכר לבן
-
1 כף קינמון טחון
-
3 תפוחי עץ אדומים בינונייםאו כל זן אחר, קלופים וחתוכים לפרוסות
-
1 חופן שזיפים מיובשים
-
1 חופן משמשים מיובשים
-
1 חופן צימוקים בהירים
-
1/2 חופן חמוציות מיובשותאו אוכמניות מיובשות
-
3 כפות מים קרים
-
2 כפות פודינג תות
-
2 כפיות סוכר לבן
-
1 כף מיץ לימוןלא חובה
אופן הכנה
- מכינים את הפירות: ממלאים סיר עם מים ומוסיפים את הסוכר והקינמון. מוסיפים את כל הפירות (המים צריכים לכסות את הפירות) ומביאים לרתיחה.
- מערבבים בכוס את המים הקרים עם הפודינג ומוסיפים לסיר הרותח תוך כדי ערבוב.
- מוסיפים את הסוכר ומבשלים עוד מספר דקות בודדות.
- טועמים ומתקנים תיבול (אפשר להוסיף עוד קצת ממתיק או מעט מיץ לימון טרי).
אופן הכנה
- מכינים את הפירות: ממלאים סיר עם מים ומוסיפים את הסוכר והקינמון. מוסיפים את כל הפירות (המים צריכים לכסות את הפירות) ומביאים לרתיחה.
- מערבבים בכוס את המים הקרים עם הפודינג ומוסיפים לסיר הרותח תוך כדי ערבוב.
- מוסיפים את הסוכר ומבשלים עוד מספר דקות בודדות.
- טועמים ומתקנים תיבול (אפשר להוסיף עוד קצת ממתיק או מעט מיץ לימון טרי).
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן