קטאייף במילוי אנטריקוט

השף מאיר אדוני והילה אלפרט לוקחים מנה מתוקה מהמטבח הערבי ומכינים אותה בצורה מיוחדת שלא תוכלו לעמוד בפניה: קטאייף במילוי אנטריקוט ושומן טלה
השף מאיר אדוני והילה אלפרט לוקחים מנה מתוקה מהמטבח הערבי ומכינים אותה בצורה מיוחדת שלא תוכלו לעמוד בפניה: קטאייף במילוי אנטריקוט ושומן טלה
  • מאיר אדוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    23
  • הכנה שעה
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    892
  • רמת קושי:
    קשה
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 891.6 קק״ל 5349.9 קק״ל
    פחמימות 65.8 גרם 394.6 גרם
    שומן 66.1 גרם 396.5 גרם
    נתרן 770.5 מ״ג 4622.9 מ״ג
    חלבון 27.9 גרם 167.2 גרם
    סיבים תזונתיים 10.8 גרם 64.7 גרם
    שומן רווי 21.2 גרם 127.2 גרם
    כולסטרול 60.7 מ״ג 364.4 מ״ג
    סידן 84.1 מ״ג 504.7 מ״ג
    ברזל 26.3 מ״ג 157.7 מ״ג
    אשלגן 661.0 מ״ג 3966.0 מ״ג
    אבץ 6.8 מ״ג 40.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    23
  • הכנה שעה
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    892
  • רמת קושי:
    קשה
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 891.6 קק״ל 5349.9 קק״ל
    פחמימות 65.8 גרם 394.6 גרם
    שומן 66.1 גרם 396.5 גרם
    נתרן 770.5 מ״ג 4622.9 מ״ג
    חלבון 27.9 גרם 167.2 גרם
    סיבים תזונתיים 10.8 גרם 64.7 גרם
    שומן רווי 21.2 גרם 127.2 גרם
    כולסטרול 60.7 מ״ג 364.4 מ״ג
    סידן 84.1 מ״ג 504.7 מ״ג
    ברזל 26.3 מ״ג 157.7 מ״ג
    אשלגן 661.0 מ״ג 3966.0 מ״ג
    אבץ 6.8 מ״ג 40.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
ארוחה בשרית
מאיר אדוני
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. קוצצים את הבצל. קולים את הצנוברים במחבת משומנת קלות בתרסיס שמן. קוצצים דק את הפטרוזיליה.
  2. מכינים את הקטאייף: טוחנים את כל הרכיבים בבלנדר כ־4 דקות לבלילה אחידה ומניחים לשעה בטמפרטורת החדר.
  3. מחממים את השמן במחבת בקוטר 12 ס”מ, יוצקים מהבלילה למחבת ליצירת מעין פנקייק בעובי של כחצי ס”מ. מטגנים כל פנקייק על צד אחד בלבד (לא הופכים).
  4. מכינים את המילוי: מחממים את השומן בסיר רחב ומטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים כ־10 דקות תוך כדי פירור וערבוב. מוסיפים את התבלינים הטחונים, למעט הסומק, טועמים ומתקנים את התיבול.
  5. מעבירים למסננת ונפטרים מהנוזלים. מצננים ומוסיפים את הצנוברים והפטרוזיליה. ממלאים כל חביתית בכף מהמילוי, מקפלים לשניים ומהדקים את הקצוות היטב. שומרים במקרר בכלי אטום.
  6. לפניי ההגשה מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הקטאייף כ־2 דקות מכל צד עד להזהבה. מניחים על נייר סופג. בוזקים מעט סומק ומגישים מיד.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קטאייף במילוי אנטריקוט

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    מיקי צימט
    Avatar
    אריה זודורה

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    שרה

    אפשר להקפיא את הממולאים האלה ולטגן אותם במועד אחר? אפשר במקום לטגן לרסס אותם בשמן לשים בתנור? תודה

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר בהחלט להקפיא ולטגן במועד אחר. המתכון הזה דורש טיגון בשמן עמוק ואי אפשר לאפות את הקטאייף. בהצלחה!

      Avatar
      תקוה נורי

      בקטייף נפלה טעות הבצק ללא נוזלים?

      Avatar
      מערכת Foody

      תודה רבה. המתכון מתוקן. יש להוסיף 1 ליטר מים פושרים לבצק. בהצלחה (:

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות