באנר מתחם נינג'ה דסקטופ

יותר מכרוב אנחנו לא צריכים: כרוב בתנור זה מעדן!

כרוב הוא פשוט מאכל מדהים, חי, בתנור או ממולא - יותר מכרוב אנחנו לא צריכים! מתכון משגע וקל לכרוב בתנור שתזללו ותזללו. הצלחה מובטחת
כרוב הוא פשוט מאכל מדהים, חי, בתנור או ממולא - יותר מכרוב אנחנו לא צריכים! מתכון משגע וקל לכרוב בתנור שתזללו ותזללו. הצלחה מובטחת
  • רום מילשטיין
שמרו
כשר
32 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • קלוריות
    369
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 368.8 קק״ל 1475.2 קק״ל
    פחמימות 19.7 גרם 78.8 גרם
    שומן 25.8 גרם 103.1 גרם
    נתרן 104.5 מ״ג 418.0 מ״ג
    חלבון 7.1 גרם 28.6 גרם
    סיבים תזונתיים 14.4 גרם 57.6 גרם
    שומן רווי 8.5 גרם 33.9 גרם
    כולסטרול 26.9 מ״ג 107.5 מ״ג
    סידן 236.2 מ״ג 944.9 מ״ג
    ברזל 3.2 מ״ג 12.8 מ״ג
    אשלגן 977.0 מ״ג 3908.1 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 4.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • קלוריות
    369
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 368.8 קק״ל 1475.2 קק״ל
    פחמימות 19.7 גרם 78.8 גרם
    שומן 25.8 גרם 103.1 גרם
    נתרן 104.5 מ״ג 418.0 מ״ג
    חלבון 7.1 גרם 28.6 גרם
    סיבים תזונתיים 14.4 גרם 57.6 גרם
    שומן רווי 8.5 גרם 33.9 גרם
    כולסטרול 26.9 מ״ג 107.5 מ״ג
    סידן 236.2 מ״ג 944.9 מ״ג
    ברזל 3.2 מ״ג 12.8 מ״ג
    אשלגן 977.0 מ״ג 3908.1 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 4.2 מ״ג
    סגור

רצינו לאכול כרוב בתנור! התקשרנו לאלכס – שהוא גם חבר טוב שלנו וגם שף מדופלם, האמת שהוא תמיד הכתובת כשאנחנו לא יודעים איך להכין משהו.

אלכס אמר שהוא הכי אוהב שמן זית מלח ופלפל, מכסים 40 דקות, פותחים וחורכים.

אמרנו יאללה – נזרום על זה! תוך כדי החלטנו להוסיף קצת תימין ואז הגיעה גם קצת חמאה וזה הפך להיות מעדן מלכים שפשוט כדאי לכם להכין!

ספרו לנו איך יצא!

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
תוספות
רום מילשטיין
X

32 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה:

  1. חותכים כרוב לבן לפרוסות או סירות, העיקר שיהיה סטייק יפה ועסיסי של כרוב.
  2. מסדרים בתבנית האפייה של נינג’ה תנור אובן ומתבלים: שמן זית, מלח גס, פלפל וגבעולי טימין.
  3. מכוונים את הנינג’ה תנור אובן למצב “צלייה”, 180 מעלות ל-40 דקות.
  4. לאחר שהמכשיר התחמם מכניסים את תבנית האפייה המסודרת עם הכרוב.
  5. לאחר שהכרוב מוכן, מניחים על כל נתח כרוב קוביית חמאה ומכניסים שוב למכשיר.
  6. מכוונים את נינג’ה תנור אובן למצב “גריל”, 200 מעלות ל-10 דקות.
  7. מגישים מיד. הכי טעים בעולם. אנחנו הכנו לצד זה תערובת של יוגורט יווני וגבינת לאבנה, יחד עם מעט זעתר, לימון ומלח. מושלם!

הערות

  • אפשר להוסיף גם יין לבן אם אוהבים, בשלב הראשון של ריכוך הכרוב.
  • ניתן לוותר על החמאה ולהפוך את המתכון לטבעוני לגמרי

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
יותר מכרוב אנחנו לא צריכים: כרוב בתנור זה מעדן!

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    jenny salomon

    טעים ? וקל!

תגובות (11)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      תודה על השיתוף, חדוה!

הצג עוד

קטגוריות

טכניקות

תגיות