איצ’יקידנה! מכינים היום תבשיל קארי עדשים ותרד
תבשיל טבעוני, מנחם ומזין לארוחה מהירה להכנה! תבשיל עדשים ותרד, עם עגבניות ובצל, בתיבול ג'ינג'ר, שום וקארי הודי בניחוח משגע. מומלץ להגיש מעל אורז לבן
תבשיל טבעוני, מנחם ומזין לארוחה מהירה להכנה! תבשיל עדשים ותרד, עם עגבניות ובצל, בתיבול ג'ינג'ר, שום וקארי הודי בניחוח משגע. מומלץ להגיש מעל אורז לבן
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 571.4 קק״ל 1142.9 קק״לפחמימות 75.5 גרם 150.9 גרםסוכר 12.0 גרם 24.0 גרםשומן 17.2 גרם 34.4 גרםנתרן 1156.5 מ״ג 2312.9 מ״גחלבון 19.7 גרם 39.3 גרםסיבים תזונתיים 14.5 גרם 28.9 גרםשומן רווי 2.1 גרם 4.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 250.4 מ״ג 500.8 מ״גברזל 8.1 מ״ג 16.2 מ״גאשלגן 1569.2 מ״ג 3138.5 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 1.9 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 20 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות571
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 571.4 קק״ל 1142.9 קק״לפחמימות 75.5 גרם 150.9 גרםסוכר 12.0 גרם 24.0 גרםשומן 17.2 גרם 34.4 גרםנתרן 1156.5 מ״ג 2312.9 מ״גחלבון 19.7 גרם 39.3 גרםסיבים תזונתיים 14.5 גרם 28.9 גרםשומן רווי 2.1 גרם 4.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 250.4 מ״ג 500.8 מ״גברזל 8.1 מ״ג 16.2 מ״גאשלגן 1569.2 מ״ג 3138.5 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 1.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 571 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
קארי עדשים ותרד
-
1 בצל בינוניגרם
-
4 עגבניות בינוניות
-
3 כפות שמן קנולה
-
1 כף אבקת קארי
-
1 כפית אבקת מרק בצל קנורלחצו על שם המצרך לרכישה
-
2 ס"מ שורש ג’ינג’רקלוף ומגורד
-
1 כפית שוםכתוש
-
3/4 כוס עדשים כתומותמושרות חצי שעה
-
2 כוסות מים
-
1 קובייה תיבולית נוסח הודי קנורלחצו על שם המצרך לרכישה
-
250 גרם עלי תרדמוכנים לשימוש
-
1 כפית גאראם מסאלהללא מלח
הגשה
-
2 כוסות אורז לבן מבושלאפשר גם בסמטי/אדום/מלא/בר
אופן הכנה
- חותכים את הבצל לרצועות דקות ואת העגבניות לקוביות.
- מחממים מחבת, מוסיפים 3 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד שהבצל מזהיב.
- מוסיפים את אבקת הקארי, התיבולית, הגינג’ר והשום, מערבבים ומטגנים מעט עד לאיחוד.
- מוסיפים את העגבניות, העדשים ואת המים ומביאים לרתיחה.
- מבשלים עד שהעדשים רכות אבל לא מתפרקות.
- מוסיפים את עלי התרד ואת הגראם מסלה.
- ממליחים ומפלפלים ומגישים מעל לאורז לבן.
אופן הכנה
- חותכים את הבצל לרצועות דקות ואת העגבניות לקוביות.
- מחממים מחבת, מוסיפים 3 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד שהבצל מזהיב.
- מוסיפים את אבקת הקארי, התיבולית, הגינג’ר והשום, מערבבים ומטגנים מעט עד לאיחוד.
- מוסיפים את העגבניות, העדשים ואת המים ומביאים לרתיחה.
- מבשלים עד שהעדשים רכות אבל לא מתפרקות.
- מוסיפים את עלי התרד ואת הגראם מסלה.
- ממליחים ומפלפלים ומגישים מעל לאורז לבן.
בשיתוף עם קנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובה (1)
שמע טעים! אך בקשה לי, אל תקראו לתבשיל “הודי”, כי ההודים לא משתמשים באבקות מרק.אפשר אולי לקרוא לזה “בסגנון/בטעם הודי”, אך הודי זה לא.אבקש לכבד את המטבח העשיר והאותנטי הזה ולא להשתמש בשמו במקום שאינו מתאים.תודה.